Mitt val över vem jag vill vara

Ikväll, lite sådär rosé-rosig innan maten satt jag där i solen och onekligen njöt av var jag står idag i livet. 

Jag, fyller 40 i höst och lever/njuter av livet som jag aldrig trott att man kunnat på det sättet. Jag ser mig i spegeln och gillar det jag ser, har det med åldern att göra eller insikten att jag är den jag är?

Jag började den här resan med Viktväktarna för att få hjälp till att bli mamma men den resan har ändrat kurs. Jag kommer inte bli mamma, självvalt förstås, mer än det jag är på jobbet som lärare, och det är helt okej. Jag älskar mitt jobb och jag känner faktiskt ingen sorg över att inte bli biologisk mamma. Däremot har jag alltid sett mig som ”bullmamman” som har mellis färdigt till barnen kommer från skolan, står med armarna i en bulldeg och med mjöl på näsan och den bilden är inte jag, iaf inte längre. Att göra det som förväntas av en eller göra det som känns rätt för en själv är alltid en balansgång. Men för vem lever jag mitt liv, för mig själv eller för alla andra? 

Viktväktarna har inte bara hjälpt mig ner i vikt utan också gett mig verktyg att både hitta mig själv och våga stå upp för den jag är. 


Kommentarer

  1. Jag är så lycklig över att du mår så bra som du gör. Du är en fantastisk människa, syster, förebild och bästa vän. Du ska absolut följa din egen väg vart den än leder dig. Livet är vårt och valet att leva livet är också vårt eget val 😍

    SvaraRadera
  2. Jag har skrivit förut i andra forum men vill tillägga att man alltid ska följa sin hjärtas väg. Den vinner alltid. Du är en stor förebild och säkert en fantastisk lärare. Njut av sommaren.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg