Hej hej sköna maj

Så tar vi klivet in i majmånad och på något sätt känns det riktigt bra att det blir vår på nåt sätt. Vädret idag har visserligen varit så låååångt bort från våren som man kan komma. Åska, blixt och hagel fick jag när jag var ute på min promenad. Lustigt men jag kan säga att det gick snabbt hem.

Igår firade vi valborg hemma hos Pernilla och Mats. Vi grillade, åt gott och drack gott, kanske mer vin än vad jag hade tänkt mig men vad gör väl det om hundra år? 

Vi hade det riktigt trevligt och när klockan närmade sig halv tre kände vi nog alla fyra att det var dags att knyta sig. Vi hade tagit med oss juvelen för att slippa tänka på hemfärd. Det blev alltså lite premiär igår och som jag sovit, som en liten prinsessa. 👸🏼
Imorgon är det dags att ta sig tillbaka till jobbet och jag måste verkligen övertyga mig själv att det är onsdag. Det känns ju liksom som söndag idag och då rent teoretiskt är det ju måndag i morgon. Skönt ändå med kortvecka även om veckan kommer ha grejer uppbokat varje minut. Imorgon är det kvällsmöte tillråga på allt och jag kommer att åka till viktväktarna med lite andan i halsen. Att gå på torsdagen som jag tänkte först funkar inte då jag ska lämna in min bil på service på fredag. 
Men hallå, på fredag tänker du? 🤔 Vad hindrar dig att gå på torsdag då? Jo, Lokförarn jobbar så jag har ingen möjlighet att ta mig hem såvida jag inte åker bussen.  Då måste jag lämna bilen redan på torsdag för möjligheten att åka bussen hem/till jobbet på fredag går inte. Elände att bo på landet? Eller kanske elände att ha en sambo som inte kan arbeta 7-16. 🤪

Kommentarer

Populära inlägg