Semester-mode


Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. 

Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 


Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. 

Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå på möten? Var det okej att efter sommaren ha plus på vågen? Eller ville jag ha minus? Var det okej med ett plus minus noll? Dom frågorna skulle man ställa sig själv och genom det ha en plan för hur sommaren skulle bli. Min plan var/är att självklart ville jag ha minus men att plus minus noll var okej. Jag tänker inte slå på mig själv, det mår inte jag bra av. För just nu mår jag förbannat jävla bra så varför släppa tyglarna helt? 


Vad har hänt den sista tiden då? Jag har hemestrat i gamla Linköping, haft besök av en barndomsvän och jag har varit iväg och träffat vänner från gymnasiet. Vi har haft weekends i husbilen och vi har mått gott. Underbart! 
25 års jubileum firar vi, hur går ser ihop är vi fortfarande är 18? 😉
Och glass njuter jag av men det ser inte alltid ut så här. 😜😜Kommentarer

Populära inlägg