Midsommarhelg 2017

Förra midsommar firade vi med Pernilla och Mats och hade det vansinnigt roligt. Visserligen som alltid när vi umgås, dom två har onekligen förlängt mitt liv genom all galenskap som dom företar sig. 
I år bestämdes det att vi skulle umgås på camping och redan där startades galenskapen. Då det inte skulle åkas så långt bort var det Vadstena camping som var målet. Att försöka boka plats alldeles inpå Vätternrundan och med typ sommarvikarier i receptionen var det svårt att få klara besked om platser. Efter många om och men, fick vi platser men på varsin sida om campingen men som tur är lyckades Pernilla prata till sig en plats i anslutning till deras vagn. 

Vi kom dit på fredagen eftersom Lokförarn jobbat, upp med markis, fram med stolar och koka potatisen för att göra den obligatoriska midsommarmackan. 


Gissa om det var gott. Sen blev det kaffe och kaka, vin och en massa prat och skratt förstås. 


Pernillas pappa och hans fru var också där och  är regnet kom förflyttade vi oss in i Pernilla och Mats förtält. Där blev vi sittandes sen... 
"Grannen" på campingen hade en liten ulltuss som var sju veckor. Hon var så söt att jag dog sötdöden flera gånger om...


 Elsa hette hon, är hon inte söt? 😍Det grillades, stojades och spelades musik runt omkring oss och vi var väl inte helt tysta heller men kul hade vi. Regn till och från hela kvällen, dans på "dansbanan" som förflyttades inomhus pga av regnet.


Ur ren viktväktarsynvinkel var väl mitt matintag inte det bästa men det var det aktiva valet jag gjorde. Lyckades ändå relativt bra och har ätit gott, druckit gott och skrattat gott hela midsommarhelgen. 
Summasummarum, en riktigt bra helg! 

Nu är vi åter tillbaka i rutiner då Lokförarn fortfarande jobbar. Jag satt igår och försökte planera lite längre sommarresor till han går på semester. En norrut och en söderut, ska vi kunna åka på båda?


Kommentarer

Populära inlägg