Fortsätt till huvudinnehåll

Inte bara ner

Det går inte alltid ner utan det händer att det också går upp. Det gjorde det igår, +0.5 upp men vad gör det i det stora hela? Jag mår ju så oförskämt bra just nu... 😜
Kommentarer

  1. Ibland går det upp, ibland går det ner. Det är ju totalen som räknas och då menar jag hur du mår och hur du känner dig. Kram!

    SvaraRadera
  2. Du är så vacker!!! Älskar dig......syrran!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Okej anna, här kommer ett till dig.

Tisdag, solsken utanför fönstret och jag vaknar 5.55 och hör Lokförarn rumstera på nedervåningen. Klockan ska ringa 6.05 och jag känner mig själv och vet att snooze-knappen trycks på två gånger. Funderar över livet, dagen och frukosten.
6.05 - första ringningen... Snooze!  6.10 måste jag besöka toa. Under tiden kommer andra ringningen...  Hitta kläder? Har inget att ta på mig trots en hel garderob med kläder. What to do?

Klänning fick det bli, kände mig prickig.  Lokförarn ligger på soffan och väntar på att jag ska komma ner så han kan gå upp och sova. Han har jobbat natt och vill inte störa min sömn genom att hoppa i säng. På det här sättet får vi även chans att säga ett par ord till varandra och jag får en puss.  Frukost och kaffe, ett varv på virkningen. En bild på densamma till en grupp på Fb. Vill ha hjälp, spetskant eller inte?! Hinner virka lite till innan första svaret kommer. Utan! Tills det trillar in en till; Med! 
Bilen till jobbet, möta barn. Godmorgon Kalle, Lisa och Nisse! (J…

En helg som går till historien...

Vilken helg jag har haft. Det har varit så roligt och galet att det är helt underbart! Jag har träffat fantastiska människor som förgyllt tillvaron massor.
I fredags kidnappade vi finaste Pernilla för en möhippa. Vi möttes vid 8 för mustasch/skäggmålning och för gruppfoto. Vidare sen för att väcka Pilla med megafon och sirenljud. Frukost intogs med många skratt och fotoblixtar som fladdrade. Påklädnad och sen iväg! 


Uppdrag 1 - Då bar det iväg till en "inspelningsstudio" där hon skulle spela in två låtar, "Du är min man" och "The Rose". Det var kul att vara med och se hur det gick till. Pilla var skitnervös och tyckte inte alls det var kul. Sa hon iaf, vi tror det motsatta.


 Vi andra fick snällt vänta...


Och vänta... Vi for vidare mot Varamon för diverse uppdrag. Solen sken men jägarns i min lilla låda vad det blåste. Uppdragen innebar viss hjälp från andra så vi höll tummarna att det var folk på stranden. 

Uppdrag 2 - Sandslott, direktiven var 4 torn, …