Home again...

Ja kanske inte riktigt för att vi så gärna ville hem men efter Mariestad valde vi att fortsätta tuffa på vår lilla resa. 
Resan tog oss först vidare mot Sjötorps slussar och om jag fattade det hela rätt, Göta Kanals högsta punkt. Jävligt kalla var vindarna som kom från Vänern, det var tur att jag hade mitt lilla pannband. 👍🏼


Vidare mot Töreboda där vi bestämde oss för att få tag i en dagens. Restaurang Krubb som låg längs med Göta kanal serverade en köttgryta som fick duga. 


Mätta och relativt belåtna fortsatte resan mot Forsvik. Ett stort industriminne som vi knallade runt och kikade på.


Och det är väl klart att Lokförarn hittade sig en tågräls. 😜
Efter Forsvik bestämde vi oss att fortsätta tillbaka in i Östergötland men vi ville inte riktigt åka raka vägen hem.


Vädret skulle bli sämre och vi bestämde oss att mellanlanda hemma innan påsk, samt att jag skulle få chans att gå på viktväktarmötet till kvällen. Vi körde ner till Medevi brygga, precis invid Vättern. Ett kanonfint ställe där vi var helt ensamma till en början men sen kom det en husbil till. 
En vacker solnedgång fick avsluta den här dagen. 


Problemet kom när värmen skulle sättas på. Det funkade inte och temperaturen sjönk rätt snabbt. Eftersom båda druckit lite vin till maten blev vi så "illa tvungna" att stanna över natten. Vi försökte hitta felet men vi gick bet på den, hur vi än gjorde liksom. 


På med pannbandet och "Guillou-skjortan" så gick det bra att sova.😉 Imorse tittade jag på termometern i bilen och den visade 6 grader... Burr! 🙈⛄️
Packa ihop och hem för att värma oss!! 


Kaffet smakade lite extra gott just i morse. 


Väl hemma kopplade vi bilen och då gör vi upptäckten. Bilen laddar inte?!? Varför? Vi felsöker men vi kan inte lokalisera problemet. Lokförarn ringer Bossings så i morgon åker vi in med den till ställplatsen så hoppas vi att som kan kolla den snart. Dom hade häcken full till mitten av maj men vi hoppas dom kan kolla snabbt. 

Men den här påsken får vi nog fira hemmavid... 🙈😕

Kommentarer

Populära inlägg