Fira kärlekens födelsedag!


Det här är mannen i mitt liv, mitt hjärta, mitt allt. ❤ Mannen som får mitt hjärta att slå ett extra slag, som får fjärilarna i magen att vakna när han ser på mig och som får mig att skratta varje dag. Mannen som får mig att vilja vara en bättre människa och som hjälper mig att gå rakryggad och sätta ner foten när det behövs. 

Var hade jag varit utan honom? I 14 år har vi varit ett par och vad vi skrattat genom åren. 

Igår var det hans födelsedag och vi hade en helt underbar dag. Började med gofrukost och paket, ett par hörlurar och så är det tänkt att han ska få biljetter till Jill Johnson när hon är i Dalhalla i sommar. Sen blev det promenad i Borensberg utmed Boren innan det blev lunch på Kaffeteriet.
Till kvällen tog vi bussen in till stan och käkade på Storan. Jag hade planerat och och fört in kvällens mat och dryck till just maten och jag fick 5sp kvar, vilket gjorde att jag kunde låta veckobonusen gå till annan dryck.


Vi hade en riktigt trevlig kväll, go mat och dryck. Lokförarn valde en fördrink istället för förrätt men jag valde att äta halstrad färsk pilgrimsmussla med jordärtskockskräm, friterad jordärtskocka, syrliga hjortronpärlor och smörflarn. Det var fint det, första gången jag åt pilgrimsmussla och det kommer inte bli sista gången heller. Till huvudrätt åt jag ankbröst som var lättrökt och serverades med citronsky, persiljerotsterrin, inkokt lila morot, picklad silverlök och tapiokaflarn. Nomnom! 😋 Lokförarn valde renrostbiff som serverades med blodpudding, viltsky, potatis och jordärtskockspuré och mixad pistage och Granny Smith äpple. Det hann jag inte fota innan han började äta. 😂Tre glas vin drack jag totalt under kvällen och som avslutning blev det en irish coffee. 

Lagom till festfolket kom ut satt vi på bussen hem igen. 😜

Vaknade i natt av illamående, jag tror kombon med mycket mat och alkohol gjorde det hela. Jag är inte van längre liksom. 

Stegmätaren avslutades på över 17500 steg igår så jag är sjukt nöjd med kvällen ändå. Det uppväger matintaget liksom. 😉Idag har vi jobbat i trädgården, kontrasterna liksom. Klippt äppelträd och pysslat lite. Helt klart vårfeeling. Lokförarn körde med sina tändstickor och det torra gräset. Han är lite crazy på det. Får nog köpa en brännare åt honom. 


Nu väntar jag nog mest på att få gå och sova men först Mästarnas mästare och ett avsnitt av Innan vi dör, om jag orkar det sista programmet. 


Kommentarer

Populära inlägg