En av alla dagar...

Kladdkakans dag, chokladbollens dag, lakritsens dag, kanelbullens dag och ja you name it!
Alla sötsaker har en egen dag, jag har tre. 😉 NĂ€ skĂ€mt Ă„sido!
Imorgon Ă€r det fettisdag, semmeldagen, dagen för semla, hetvĂ€gg eller hur man nu vĂ€ljer att Ă€ta den. Vi diskuterade i förrgĂ„r att sĂ„ hĂ€r lite semla har vi inte Ă€tit pĂ„ flera Ă„r. Att Ă€ta ett par semlor innan fettisdagen och ett par efter har aldrig  hindrat oss förr. I Ă„r har vi köpt en förpackning, varav vi Ă„t semla tvĂ„ dagar i rad. Vi Ă„t en halv semla var, vid varje tillfĂ€lle. Jag hade skrattat gott om nĂ„n hade sagt det hĂ€r till mig för ett Ă„r sen. Jag Ă€r inte ledsen pĂ„ nĂ„t sĂ€tt för avsaknaden av semla utan det kĂ€nns helt okej. 


Om min chef skulle fĂ„ för sig att bjuda pĂ„ semla i morgon Ă€r jag förberedd pĂ„ att inte Ă€ta. Jag har en Harrods-kasse med tĂ„rtor pĂ„, som jag brukar anvĂ€nda som mellispĂ„se. Att det Ă€r tĂ„rtor pĂ„ har ingen som helst betydelse mer Ă€n att det blir lite motsats för den resan jag gör nu. 😜PĂ„sen Ă€r nu iaf laddad för att klara av projekt "undvika semla" imorgon. 


Äter du semla? 
Jag Àlskar semlor...

Kommentarer

  1. Heja dig! SjĂ€lv Ă€r jag inte det minsta förtjust i semlor. Jag gillar inte grĂ€dde sĂ„ det Ă€r nog dĂ€rför. FĂ„r ju Ă€ta utan mandelmassa ocksĂ„ och de dĂ€r med vaniljkrĂ€m i Ă€r vidriga. Hellre med en sötare fyllning som tex bröd, grĂ€dde och florsocker. Men överlag. Nej tack. ÄndĂ„ brukar det bli en per Ă„r som jag sedan Ă„ngrar dĂ„ den inte var god den gĂ„ngen heller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag behövde inte oroa mig, det blev ingen semla pĂ„ jobbet. 😂

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lÀmnar en kommentar! StÀller du en frÄga svarar jag i samma inlÀgg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit sÄ kika gÀrna in igen...

PopulÀra inlÀgg