Att roa sig på eget sätt

Jag älskar musik och jag älskar att sjunga. Därför kan jag sitta en kväll och bara njuta av musik i all dess form. Jag har ingen sån där absolut favorit som jag måste lyssna på minst en gång om dagen. Jag kan inte förstå människors "obsession" med en artist, det vill säga att jag förstår inte tårar när nån stor artist går vidare och inte finns längre. Ja det är sorgligt efter som dom är stora artister men gråta? Nä...

På ett sätt kan jag tycka att det är lite synd ändå att jag inte har så men men...
Jag är mer av en säsongsmänniska. En del musik passar sig bättre på sommaren, vintern osv. Nu tänker jag inte på just julmusik eftersom det är lite säsongsbetonat utan mer generellt.
För mig är svensk musik med svensk text lika med sommar, det är Hellström, Gärdestad och Noice,  Gyllene Tider, Veronica Maggio mfl mfl. På hösten är det mycket vemod med Melissa Horn, Mauro Scocco eller Peter Jöback. Däremellan blir det annan musik, utländsk musik med engelsk text. Jag gillar typ "lounge" musik men jag tycker det är viktigt att fylla livet med musik. 
Förr hade jag en kollega som gick och smånynnade hela tiden, omedvetet dessutom. Nu kan jag komma på mig själv att göra likadant. Min syster påpekade sist jag var uppe att jag påminde om farmor när jag började. 

                                     

Men musik är viktigt , på ett eller annat sätt.

Kommentarer

Populära inlägg