Fortsätt till huvudinnehåll

Vi tar väl en till...

Inlägget från gårdagen var lite roligt att skriva så här kommer en till från min dag... 

I morse sov jag till klockan ringde 06.05 och även idag tryckte jag på snoozeknappen. Så förbannat trött!
 Tänk så lätt det är att hamna i snoozeträsket! Klockan ringde igen - snooze - och jag stänger av flightmode och kollar över vad som hänt under natten. 
Samma procedur som igår, what to wear?!? Top och jeans eftersom SMHI utlovad lite svalare väder. Fixa hår, make och sen frukost. Kaffe och macka.

Jobb, onsdagar är min lustigaste dag. Jobbar 7.40-17 och har en lektion mellan 10-11, resterande tid är jag behjälplig på lektionerna. 
Planering och föräldrasamtal! ✔️

Handla, samma dilemma varje dag. Vad ska vi äta? Hungrig, dumt att handla då men jag lyckades hålla mig till listan. Inget onyttigt, what so ever! 
Laga kyckling, pasta och smaksatt cremefraiche. Enkelt, snabbt och sa jag enkelt? Halvtimmen senare vinkar jah av Lokförarn som ska jobba.
Vad ska jag hitta på? Tar gårdagens kaka och åker till Pilla och Mats. Blir sittandes där, snackar skit och kollar hockey. 
Hem igen, vattna ute, diska inne och virka ett varv eller så.
Nu sängen! Trött som... ja, vad vet jag? 


Tjing tjing! 

Kommentarer

  1. Härligt att få höra hur din dag varit! Tycker du hinner mycket! Själv stupar jag så fort jag kommit innanför dörren.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …