Två dagars trötthet

Att inte komma i säng förrän vid elva och sen släcka vid halv tolv, kvart i tolv sätter sina spår. 

Torsdagar brukar gå snabbt, knappt så man hinner ta en kopp kaffe på tiorasten eller efter lunchen utan den kommer klocka ett när man släpper eleverna efter ett pass elevens val. 
Först har vi svenska med 3-4-5 där en ny läxa introducerades, rast (där jag förberedde so'n), so med 2-3 och samer stod på agendan idag. Sen kom lunchen där vi egentligen bara äter för att sen sätta igång med elevens val x fem klasser. 4-6 åker till Hälla för idrott och elevernas resor tar bort en del av deras undervisning så därför blev det en kort lunch på torsdagar. Vid tolv trillar 2orna in och med dom har jag sen elevens val. Då gick vi igenom en app som heter Aurasma. En rätt kul app där man kan lägga in "hemliga" meddelanden i en bild. Om jag gör en aura och eleverna riktar sin iPad mot bilden dyker mitt meddelande upp. Appen kan även användas att spela in sig själv där man ger instruktioner på en läxa eller en arbetsuppgift. På så sätt kan eleven själv också upprepa instruktionerna när helst den vill eller behöver.

Sen var det till att förbereda sig med schemat inför idag så jag skulle slippa sitta så himla länge idag. Satt nästan och somnade framför datorn. Gäspade käken ur led ett par gånger dessutom. 
Knallade hem vid fyra, då var det hem och äta. Inspirationen till mat är nere på noll just nu, det är skittråkigt. Det blev en matlåda innan jag faktiskt slumrade en tio minuter en stund i soffan. 
Packa väskan för att dra iväg till simhallen och träna, vattengympan med Tomas är torsdagens höjdpunkt. Energipåfyllning deluxe som i sin tur gjorde att jag inte kom i säng förrän halv tolv även denna kväll.

                                               
        
Kollade Eurovision och förvånades över att Irland inte gick vidare och att Georgien gjorde det. 
Say what liksom?!?

Fredag och snoozeknappen trycks på två gånger, förvånad? Nae!
Jobb, matte, planering, lunch och rundpingis på rastvakten, svenska och sista passet so. Fixa det sista på schemat inför nästa vecka, gäspa käken ur led även den här gången innan jag får iväg mailet till föräldrar. 
Hej då kollegor, trevlig helg! Ses på måndag!
Regn utanför, jag lägger mig ett tar sekunder på soffan, äter, dammsuger, åker och snabbhandlar, duschar och sen hamnar jag i soffan. Här sitter jag än och har dessutom blivit serverad ett glas vin.

        


 Snart sover jag igen... Zzzzzz

Kommentarer

Populära inlägg