Fortsätt till huvudinnehåll

Ett nytt år

Har länge gått och funderat på det här med "årskrönika" och jag tror faktiskt att jag hoppar det i år. Jag har inte varit speciellt aktiv i bloggen under året så för att "hosta" fram något bara för att vi kliver in i ett nytt år gör jag inte. 
Året som gått har varit galet roligt, jag/vi har gjort en massa roliga saker men jag har ändå inte varit snäll, "snäll" mot mig själv. Det har ätits, druckits och det har varit lite motion som i sin tur resulterat i... Ja ni vet vad jag menar gissar jag men jag ska inte gå ut hårt nu ock skriva ett långt inlägg för vad jag lovar inför 2016. 

                          
      
Snart drar jobbet igång igen och visst vore det skönt med jullov lite längre. Hur ska jag nu få till virkningen? Jag har vänt på dygnet och sover länge på morgonen och ibland känns det som om jag bara virkat. Visserligen är jag nästan i fatt med de beställningar jag har haft och nu väntar ett par raggsockor. Har mössor kvar som ska virkas till syster med familj men det får vänta lite.
Det är helt galet vad virkningen har tagit mig med storm. Jag kan sitta flera timmar och göra stolpar på stolpar. I slutänden blir det alltid något, jag kan köpa mängder med garn och nu behöver jag någon form av förvaring till mina garner. I dagsläget står de i påse och hur kul ser det ut? Jag skulle vilja få ordning på "mitt" tv-rum på övervåningen så jag kan inreda en lite virkhörna med skön fåtölj och fotpall. Det vore grejer det! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…