Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag och lång dag...

Idag satte jag inte ner väskan på hallgolvet förrän klockan var sex. En lång dag med andra ord. I eftermiddag har jag haft två utvecklingssamtal och sen har jag skrivit överenskommelsen direkt efter för att minnas vad som sagts. 
Så händer det en lite creepy sak här hemma. I helgen köpte jag ett elektriskt stearinljus och flyttade på den till en bänk idag. Precis då är det som om någon drar en iskall hand utmed hela ryggraden. Så kommer jag på det, jag har ett fat nere i klassrummet med ljus på som jag tände i morse och kom på det till tiorasten. Men så vet jag att sista stunden vi hade innan barnen gick hem idag så tände vi andra ljuset i adventstaken och jag ställer frågan om jag tände ljusen på fatet också. 
Tvekar, tände eller tände inte? Tände eller tände inte? Tände eller tände inte? 
Blir rätt paranoid så jag ringer min kollega bara för att kolla kan lugna mig på nåt sätt. Hon trodde inte att jag hade tänt samt att hon frågade sonen sin, som får i sexan, om jag hade tänt. Han kunde inte innan att jag gjort det... Det hela slutar ändå med att kollegan åker till jobbet, hon bor nästan granne och efter en kvart ringer hon igen och säger att jag inte hade tänt.
Men det var rätt läbbigt ändå, framförallt den där iskalla handen... Ljusen nere i klassrummet får vara en dekoration hädanefter och inga ljus jag tänker tända. 

                        
     

Kommentarer

  1. Det är tokmycket nu på jobbet för mig och jag kan tänka du har det lika....inte konstigt att man blir förvirrad då.
    Tur det inte var tänt och vad snällt av din kollega att åka och kolla så du kunde släppa det.
    Själv håller jag på och försöker knyta ihop allt, inte det lättaste och så har jag student just nu också vilket är jätteskoj men ger ett merjobb....jaja, jag älskar mitt jobb med allt vad det innebär även om många nätter blir sömnlösa i slutet på terminen.

    älskar dig, var rädd om dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …