Måndag och lång dag...

Idag satte jag inte ner väskan på hallgolvet förrän klockan var sex. En lång dag med andra ord. I eftermiddag har jag haft två utvecklingssamtal och sen har jag skrivit överenskommelsen direkt efter för att minnas vad som sagts. 
Så händer det en lite creepy sak här hemma. I helgen köpte jag ett elektriskt stearinljus och flyttade på den till en bänk idag. Precis då är det som om någon drar en iskall hand utmed hela ryggraden. Så kommer jag på det, jag har ett fat nere i klassrummet med ljus på som jag tände i morse och kom på det till tiorasten. Men så vet jag att sista stunden vi hade innan barnen gick hem idag så tände vi andra ljuset i adventstaken och jag ställer frågan om jag tände ljusen på fatet också. 
Tvekar, tände eller tände inte? Tände eller tände inte? Tände eller tände inte? 
Blir rätt paranoid så jag ringer min kollega bara för att kolla kan lugna mig på nåt sätt. Hon trodde inte att jag hade tänt samt att hon frågade sonen sin, som får i sexan, om jag hade tänt. Han kunde inte innan att jag gjort det... Det hela slutar ändå med att kollegan åker till jobbet, hon bor nästan granne och efter en kvart ringer hon igen och säger att jag inte hade tänt.
Men det var rätt läbbigt ändå, framförallt den där iskalla handen... Ljusen nere i klassrummet får vara en dekoration hädanefter och inga ljus jag tänker tända. 

                        
     

Kommentarer

  1. Det är tokmycket nu på jobbet för mig och jag kan tänka du har det lika....inte konstigt att man blir förvirrad då.
    Tur det inte var tänt och vad snällt av din kollega att åka och kolla så du kunde släppa det.
    Själv håller jag på och försöker knyta ihop allt, inte det lättaste och så har jag student just nu också vilket är jätteskoj men ger ett merjobb....jaja, jag älskar mitt jobb med allt vad det innebär även om många nätter blir sömnlösa i slutet på terminen.

    älskar dig, var rädd om dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg