Fortsätt till huvudinnehåll

I en rasande fart...

Jag hade tänkt blogga igår men jag var hemma halv åtta och då var det snabbt in i duschen, för att sen bänka sig framför teven. Onsdagkvällar är min "kärleksdag", då är det bönderna på fyran och för att kompensera sötheten är det mord på schemat efteråt. 


Igår var jag och gjorde ett sånt där cellprov, en obehaglig upplevelse varje gång. Att ligga där med benen i vädret och ja... Vi behöver kanske inte gå in på detaljer. Vi pratade lite om det jag och barnmorskan att det är väl inte favoritisysselsättningen men att det var nödvändigt. Hon berättade att hon var nyinflyttad och hade gått privat innan. Hon var lite osäker var hon skulle gå nu, hon var inte då sugen på att gå hos kollegorna. Svårt att mötas på fikarasten över kaffekoppen sen. ;)


Jag var och mötte anna över kaffe/pepsi-glaset efter cellprover. Det var alldeles för länge sen konstaterade vi även om den här date'en gick snabbt att boka in. En fika på Espresso House och prat om allt mellan himmel och jord. Vi diskuterade dåden i  Paris, sociala medier, jobb, jul och ja you name it. Trevligt var det och det är alltid lika kul att ses. 

Idag har dagen gått i ett sen jag började sjuofyrtio. Sex gick vi hem, då hade jag
haft tre samtal avklarade. Fyra av femton bockar jag av, betygen är satta och nästan alla är "deffade". Det känns bra. 
Nu är det dags att sussa, det är adventspysseldag i morgon på jobbet. Allt ska fixas, paket ska slås in, stakar ska resas och klassrummet ska pyntas. Själv satte jag upp stjärnor och en stake idag, den andra staken måste mätas för att se var felet sitter. 


Tjing tjing


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…