Andra helgen i oktober

Så här är det, andra helgen i oktober är alltid vikt åt marknaden i Strängnäs. En tradition som, efter diskussion, har pågått sen 15 år tillbaka, minst. 
Jag åkte upp i fredags direkt efter jobbet och bodde hos systeryster. Den här gången åkte Yngve med och det var ju supersmidigt. Dels för att han jobbar precis i anslutning till att marknadsplatsen men också för att han var en riktigt organisatör. Jag har nog aldrig sett så mycket av marknaden som jag gjorde igår. 
Här kommer lite bilder från dagen. 

Vi läste en artikel i Eskilstuna Kuriren om saker man alltid ångrar efter en marknad. En sak var att man aldrig tog en selfie med Vild-Hasse. Vi försökte men Vild-Hasse hade nog också läst listan för han fanns ingenstans i sina stånd. En annan tradition vi har andra helgen i oktober är att ge mamma en höstskrud. Vi blev jättenöjda med resultatet och det blev jättefint. Kommentarer

  1. Tack för en härlig helg, den var kort men underbar! Ska kolla igenom kalendern och sen när jag kan tänkas komma ifrån och komma ner till dig för att bara umgås.
    Var rädd om dig, älskar dig <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg