Fortsätt till huvudinnehåll

Tiden rusar...

Tiden räcker inte till att faktiskt blogga. 
Förut kanske jag valde att sitta vid datorn och skriva inlägg om egentligen ingenting. Nu sitter jag inte längre vid datorn utan antingen är det via telefon eller paddan. Fast oftast känner jag att jag hellre lägger tiden på mitt handarbete. 
Det händer väl inte så mycket heller i livet nu. Jobbar, äter och sover. Däremellan är det virkningen eller stickningen som gäller. Ingen bakning som är värd namnet heller. Haha, kan man tänka sig?!?

I förra veckan bokade jag biljetter till en julkonsert, Julen är här 2015 med Peter och Matilda. Blev medbjuden förra året av Lokförarns moster och när jag såg biljetterna ute nu så bokade jag två stycken. Har inte sagt något till Lokförarn men jag hoppas att min anti-jul sambo vill följa med mig. ;)
Vi pratar lite om ifall vi ska åka upp till huvudstaden och gå på teater, vi skulle båda vilja se Ladykillers med Jonas Karlsson och Johan Rheborg. Än så länge pratar vi bara lite löst om det. Det finns nämligen en annan sak som påverkar en Stockholms-weekend. 

I morgon är det en ny arbetsvecka där både skoljoggen och skördefest står på schemat. Skördefesten brukar vara riktigt kul, alla bidrar med det dom kan och så dukar vi upp och kör tjusigt. 
Bäst att hoppa i säng, är riktigt trött. 

                       

Kommentarer

 1. Min fina och vackra syster! Du blir så bra på kort <3
  Hoppas du får en kanonhärlig dag och att både skoljoggen och skördefesten blir bra. Förstår att det inte blir så mycket bloggande, det är ju en del med att vara lärare och sedan kan jag tänka mig att det är lättare med instagram där man bara tar foto =)

  Älskar dig massor och ser fram emot att ses andra helgen i oktober, puss!!

  SvaraRadera
 2. Du bloggar ungefär som jag då! Men det är alltid kul när man ser att det finns ett nytt inlägg. :-) Låter kul med julkonsert och ev Stockholm! Kram

  SvaraRadera
 3. Peter är så bra, så kul att du skaffat biljetter! Tänk att jag såg honom göra Queen-musikalen i London utan att veta att det var en svensk som spelade huvudrollen! Nu har jag sett honom desto fler gånger, i olika roller, och gillar honom skarpt.

  Himlans fint foto på dig, liksom det på er båda i förra inlägget! Du är SÅ söt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för dina fina ord. :)

   Ja, Peter är otroligt duktigt och Matilda med. Jag kom verkligen in i julstämning när jag såg dem sist. Peter såg jag även i Jesus Christ Superstar när de var på turné. Toppen!

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…