Det börjar närma sig sitt slut...

Tisdag idag och sista veckan på min semester. Lokförarns andra vecka och det kommer kännas tufft att gå upp till klockan på måndag, när han ligger kvar och sussar sött.
Alltså, ja lika tufft som det varit för honom när han gått upp och jag legat kvar. Men det känns ändå lite vemodigt att ledigheten är slut snart, även om det ska bli kul att börja jobba igen. 

Mot veckoslutet förra veckan dök det upp en husvagn här på uppfarten. Det var snigelhuset som kom förbi på besök. Ett par dagar med systermys, god mat och lite vin (okej då, ganska mycket ;) ) och sen en del kultur faktiskt. På fredagen gjorde vi ett besök på Motormuseumet i Motala, ett par timmars vallande av gubbar eftersom museumet kanske var mer "lockande" dem än oss.


Vi stannade även till vid Kristbergs kyrka och jisses vilken vacker kyrka. Stanna till där om ni har vägarna förbi. 

Vädret var väl inte det roligaste så det blev inga sena kvällar utomhus direkt. Det blev inte några sena kvällar överhuvudtaget faktiskt...

I går bestämde vi oss för att packa bilen och ge oss ut i skärgården. Arkösund bestämde vi oss för och en natt på hotellet. Förhoppningen var att ge oss ut till Harstena men den båten hade slutat gå för säsongen dagen innan. Typiskt! En sväng ut till Harstena hade varit riktigt trevligt annars. Bra väder var det ju iaf...Men två dagar men massor av sol, vind och frisk luft gör nog gemene man trött så igår verkligen stöp vi i säng vid typ elva, halv tolv. Sovit som en gris utan att ha haft ont i skulderbladen. Har sträckt mig av något slag och haft jätteont men det är inget att lägga nån vikt vid nu.
Idag är vi lagom mosiga och röda både i pannan, på näsan och på bröstet men vilken dag det varit idag. Hotellfrukost, korsordslösning, prata, prata och prata, lunch, promenad, utsiktstorn och glass med kaffe. En härlig dag!

Nä, nu måste jag hoppa i säng. Är så trött att ögonen går i kors!

Kommentarer

Populära inlägg