Fortsätt till huvudinnehåll

En helg som går till historien...

Vilken helg jag har haft. Det har varit så roligt och galet att det är helt underbart! Jag har träffat fantastiska människor som förgyllt tillvaron massor.

I fredags kidnappade vi finaste Pernilla för en möhippa. Vi möttes vid 8 för mustasch/skäggmålning och för gruppfoto. Vidare sen för att väcka Pilla med megafon och sirenljud. Frukost intogs med många skratt och fotoblixtar som fladdrade. Påklädnad och sen iväg! Uppdrag 1 - Då bar det iväg till en "inspelningsstudio" där hon skulle spela in två låtar, "Du är min man" och "The Rose". Det var kul att vara med och se hur det gick till. Pilla var skitnervös och tyckte inte alls det var kul. Sa hon iaf, vi tror det motsatta. Vi andra fick snällt vänta...Och vänta... 
Vi for vidare mot Varamon för diverse uppdrag. Solen sken men jägarns i min lilla låda vad det blåste. Uppdragen innebar viss hjälp från andra så vi höll tummarna att det var folk på stranden. 


Uppdrag 2 - Sandslott, direktiven var 4 torn, en vallgrav och minst 50cm högt. 

Uppdrag 3 - "Dutta" boll tio gånger och sen hitta nån som kan dutta fler gånger. Vi andra fikade under tiden... 


Uppdrag 4 - Pillas personliga favorit. Ge 4 kända/okända fotvård. Bilden talar sitt egna språk... 

Efter det begav vi oss in till stan för lunch, pastasallad med kycklingklubbor. Lite mys, snack och skratt blandades om vartannat. 

På stan kom uppdragen igen.
Uppdrag 5 - Hoppa på ett ben in på H&M. Titta på ett barnplagg, tröja, bh och mascara från Isadora. Handhälsa på fem okända.
Uppdrag 6 - handla på Östensson, en banan, nåt att dricka samt en knäckemacka. Få någon att lösa ut dig.


Efter det gick vi ner i hamnen, satte oss på hamnkrogen och umgicks ett tag.
 

Sen var det dags igen. 
Uppdrag 7 - backa en snitslad bana med backspegel, hitta gänget. 
Uppdrag 8 - håll spontantal i megafon över vem du är, var du bor, vad du ska göra, med vem och varför. 6 ord som talet skulle ha var; gammal mjölk, tuggummi, rosa, bäver, ståndaktig och pirr i bäret. 

Efter det gick vi åter tillbaka till Carola där det var lite mellisdags, dusch och piff med bruden.
 
Kavaljeren för kvällen var Slusk-Ulrich, alias Ullis. Fast det är klart, hon hade ju oss alla som kavaljerer men det var nog Ulrich som tog hennes hjärta och det syns väl. Haha!! 
Ner mot stan, mat och sen festivalområdet. 
När jag återlämnade Pilla nästan 24tim senare mådde hon riktigt bra och var ruggigt nöjd med sin dag/kväll! 
Den här bilden kom upp i flödet när jag kollade fb innan jag släckte för kvällen. En nöjd blivande brud!  

Sen vaknade jag lördag, bakfull som fan även om jag var spiknykter eftersom jag körde. Huvudet värkte som fan och illamåendet åkte hiss. Ont i nacken hade jag också, tror att huvudvärken berodde på det. Men lördagen var vikt åt bruden också. Det var nämligen dags för svensexa och jag hade lovat att köra Lokförarn samt sagt till Pilla att vi skulle pyssla lite. 
Regnet hängde i luften men inget stoppade dessa gossar. Pilla och Mats var ute och gick så när de passerade Göta hotell blev Mats "kidnappad". Jag och Pernilla tillsammans med Alicia och Fritte stannade för att köpa med oss mat. Sen låg vi i soffan och gosade med katten. 

Men gossarna trillade in senare och oj vilka skratt vi blev bjudna på. En ruggigt blöt svensexa på fler än ett sätt. 8 timmar senare var den tydligen slut och det var dags för farbröderna att sova. 


Och summan av det hela...
Möhippa = 22 timmar 
Svensexa = 8 timmar 

Pussies!! Mohaha!! Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …