Fortsätt till huvudinnehåll

Jo, det går bra nu...

Jag tror jag tröttnar... 
Påsklovet spenderade jag hostandes, till och från feber samt snuva. Härligt att få spendera en veckolång ledighet på det sättet. Likaså blev det med den här helgen...

I torsdags på Valborg åkte jag upp till syster, var lite systersugen och Mr Traindriver jobbade ändå så det kvittade för hans del om jag var hemma eller inte. Firade Valborg i Byringe, ni vet där 100-åringen från filmen om densamma som försvann, klev in hos den äldre mannen. Dressinen står på plats och de har en liten anslagstavla där information kring boken och filmen finns. 

                       

Fredagen gjorde jag och syster det vi brukar göra, titta på skräckfilm. Vi umgicks, handlade, fixade på mammas grav och planterade lite blommor. 

                                  

Jag åkte hem framåt kvällen, med en huvudvärk och trötthet som gjorde att jag faktiskt fick stanna halvvägs och ta en powernap.

Lördagen, vaknade och tyckte det retade lite i halsen. Vi packade ihop oss för att åka en sväng, kände mig tjyvtjock, illamående och kramp i magen. Vi hann inte långt innan vi fick både vända och stanna för att jag behövde ut. Åkte hem efter ett par om, fick hälsa på herr Ulk ett par gånger till och ja, jag tror till och med magen tog en sväng utanför min kropp. 
Bara några timmar senare var det okej, jag kunde till och med äta en fläskpannkaka och rostmacka senare till kvällen. Men orken var ju rätt borta...
Söndag, mår mycket bättre men det halsonda var värre, hosta och snuva. Jobbade lite ute i trädgården men vid maten gjorde jag upptäckten att febern var där. Mådde sådär framåt kvällen.
Och så blev det måndag, studiedag och egen lästid på eftermiddagen. Jag åkte hem och la mig.

                       

Men det var den ledigheten... :(

Kommentarer

  1. Låter inte alls kul! Hoppas du kryar på dig snabbt.
    Mysigt att umgås var det och jag är så glad att du valde att komma upp.

    Älskar dig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…