Fortsätt till huvudinnehåll

Handarbete...

Jag har ju blivit helt galen i nästan allt vad handarbete heter. Eller ja, iaf vad det gäller stickning och virkning. Jag har inte vågat mig på att virka/sticka klädesplagg än för jag är rädd att jag ska tröttna.


När jag började var det raggsockor som gällde och oj, vad jag har stickat raggsockor. Har nog lätt stickat 15 par eller så, inget par till mig själv. Alla har gått till försäljning och ena kunden har genererat en till. Kul och dessutom att man vill köpa av mig, nybörjaren liksom.
Men så tog jag upp virknålen, och oj vad roligt det var helt plötsligt. Jag vet att jag inte tyckte det förr om åren.
Jag virkade mobilfodral till mig själv, la upp en bild på instagram och vips hade jag fått en beställning på det också. Galet kul! Det ena ledde till det andra och vips hade jag ytterligare två beställningar. Sen blev det en söt liten virkad portmonnä, för att bli ytterligare en i en annan färg. Sen kom det en solhatt till en tvåråring, som sen blev en solhatt till en femåring. Hur underbart är inte det? :)


Sen fick jag en egen idé så beställningar ligger lite på is, jag måste få klart på det här projektet först innan jag kan ta tag i något annat. Men hey, jag har ju ett helt sommarlov som jag hinner virka/sticka på. Vad min idé är får jag återkomma om, vågar inte lägga upp några bilder på det än... Det är lite hemligt!
Igår kom det ytterligare en beställning på ett mobilfodral där jag fick fria händer med utformningen.
Jag skriver upp i min lilla bok med storlekar, antal, färger och pris.


Oh, det är så roligt!

Hade en tanke att lägga upp lite fler bilder men jag vet inte vad det beror på. Blogger vill inte bara...Kommentarer

  1. Underbara saker som du skapar!
    Var rädd om dig bara så du inte får mer ont i armarna... =)

    Älskar dig massor!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…