Fortsätt till huvudinnehåll

I glömskans utrymme

Det känns som om bloggen glöms bort. Jag känner ibland att jag inget har att skriva och berätta för er som läser. Vilket i sin tur också leder till att ni försvinner, vet inte vilka som är kvar eller som läser ibland. Jag vet ju hur jag fungerar, bläddrar man in i den vanliga bloggen man läser och inget nytt händer så slutar man ju till slut titta in. 
Bloggen känns också som ett ställe där man borde vara mer eftertänksam, ha djupare "analyser" och tankar kring det som händer runt omkring. Jag känner en press att skriva på ett kul sätt. Jag går och funderar mycket på vad man ska skriva och då faller det lite på för jag är inte riktigt så. Eller är det så att jag fastnat i den där "det-går-fortare-att-lägga-upp-en-bild-på-instagram"-fällan lite grann. Där behöver man inte skriva några längre inlägg till bilden.
Eller är det så att jag kommit till punkten att jag bloggat färdigt? Är det dags att lägga ner bloggen? 

Många funderingar att ta ställning till känner jag och under tiden som jag bestämmer mig så får jag försöka bättra mig, skriva lite mer... 

Tjing! 


Kommentarer

  1. Jag skrev ett jättelångt svar från mobilen men det verkar ha försvunnit! Jag skrev att jag har lagt in alla bloggar som jag följer i bloglovin-appen och går bara in där och möter mitt flöde av olästa inlägg. Jag har inte ens tänkt på att det var länge sen din blogg dök upp där men när den gör det så går jag genast in och läser. Jag går liksom inte runt och väntar och håller utkik utan appen håller utkik åt mig, därför behöver du aldrig fundera på om jag kommer att sluta hitta hit! Jag kommer oavsett hur sällan du skriver. :-* Däremot kan jag känna igen mig i det du skriver och för min del har det gått upp och ner. Nu känner jag väl att jag skiter i om jag inte blir lika rolig som förr eller om det oftast bara blir vardagsinlägg "idag har jag..." som jag själv kan tycka är trist. Det är det jag får ur mig och tycker man inte att det är kul att läsa behöver man inte göra det, för jag skriver inte för mina läsare, trots att jag älskar när de ger sig till känna, utan för min skull! Hoppas du också kan släppa kraven lite och se det som något du gör för din skull och annars inte alls. :-)

    SvaraRadera
  2. Jag läser alltid....

    love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…