Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens och absolut årets bästa bus...


Igår gick dagen lite i ett, vaknade alldeles okristligt tidigt för att vara en söndag och kunde inte somna om. Baktankar, ja alltså tankar om bakning och inte några andra tankar, gjorde att jag hade svårt att somna om. När jag tänkt klart om bakningen lyckades jag få till två små söta paket till två fina människor. Riktigt roligt att vika kartongerna själv. 

                   


                      

Efter det gav jag mig av åt Motala för att fixa till tassarna, naglarna växer som ogräs och utväxten var inte snygg. Gillar verkligen designen den här gången. Med mig fick jag en fd arbetskamrat som fick sina tassar fixade också, ibland är avbokningar riktigt bra.   

                       

Sen kommer vi till dagens bus, eller man kanske ska säga årets bus till och med. Lokförarn var på jobb och skulle vara borta hela dagen och det passade ju mig ypperligt. Det är väl en liten grej mellan oss, jag säger inget men Lokförarn vet. Han hintar om att jag inte ska skaffa nån och jag låtsas som ingenting. Skulle nån vara med och se oss i den här situationen skulle nog folk skratta åt oss. Men en gran införskaffades i alla fall och pyntades och jag tindrade ikapp med granen framåt kvällen.

                                   

                     


                     

                     

                     

När Lokförarn och jag pratade framåt kvällen och jag nämnde att jag var trött säger han; 
"ja, det är väl tröttsamt att hugga träd"

När Lokförarn sen kom hem och kröp ner i sängen sa han inget så jag väntar in honom. Jag vet däremot att han log när han kom hem i natt och såg granen, men det är inget han skulle erkänna. ;)

Kommentarer

  1. Jag tror Lokis gillar julen, innerst inne.....jag tror att han uppskattar ditt arbete hemma med all pynt och gran men han kommer antagligen aldrig erkänna det =)

    Önskar er en fröjdefull jul!
    Älskar dig <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …