Dagens och absolut årets bästa bus...


Igår gick dagen lite i ett, vaknade alldeles okristligt tidigt för att vara en söndag och kunde inte somna om. Baktankar, ja alltså tankar om bakning och inte några andra tankar, gjorde att jag hade svårt att somna om. När jag tänkt klart om bakningen lyckades jag få till två små söta paket till två fina människor. Riktigt roligt att vika kartongerna själv. 

                   


                      

Efter det gav jag mig av åt Motala för att fixa till tassarna, naglarna växer som ogräs och utväxten var inte snygg. Gillar verkligen designen den här gången. Med mig fick jag en fd arbetskamrat som fick sina tassar fixade också, ibland är avbokningar riktigt bra.   

                       

Sen kommer vi till dagens bus, eller man kanske ska säga årets bus till och med. Lokförarn var på jobb och skulle vara borta hela dagen och det passade ju mig ypperligt. Det är väl en liten grej mellan oss, jag säger inget men Lokförarn vet. Han hintar om att jag inte ska skaffa nån och jag låtsas som ingenting. Skulle nån vara med och se oss i den här situationen skulle nog folk skratta åt oss. Men en gran införskaffades i alla fall och pyntades och jag tindrade ikapp med granen framåt kvällen.

                                   

                     


                     

                     

                     

När Lokförarn och jag pratade framåt kvällen och jag nämnde att jag var trött säger han; 
"ja, det är väl tröttsamt att hugga träd"

När Lokförarn sen kom hem och kröp ner i sängen sa han inget så jag väntar in honom. Jag vet däremot att han log när han kom hem i natt och såg granen, men det är inget han skulle erkänna. ;)

Kommentarer

  1. Jag tror Lokis gillar julen, innerst inne.....jag tror att han uppskattar ditt arbete hemma med all pynt och gran men han kommer antagligen aldrig erkänna det =)

    Önskar er en fröjdefull jul!
    Älskar dig <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg