Två veckor kvar till advent...

Det börjar närma sig och det märks överallt tycker jag. Det är konton på instagram som är "specialiserade" på jul, tipsar om pynt, inredningsdetaljer av olika slag och lägger upp snöbilder. Jag tittar ut och ser bara det gråa och urriga. Ge mig snö och minusgrader tack!
Affärerna har börjat sin försäljning av julsaker och jag blir julhelg lyrisk, vill ha allt!! Igår stannade vi till på Rusta för jag skulle införskaffa pynt till klassrummet tänkte jag, hittade några tomtar, ett par tabletter och ljuslyktor. Det kommer bli finfint i klassrummet lagom till måndagen efter första advent. För självklart tänker jag pynta på fredagen när eleverna gått hem. Adventskalender har jag också fixat, "klickade" hem grejerna igår och det kommer bli så bra! "Hoppar upp och ner av glädje som en treåring på julafton"
Ser även fram emot advent, då kan jag ta fram mina julkort och börja fundera vilka som ska få ett kort i år. Jag har satt som max-tak att skicka 20 stycken och då är ju den närmsta familjen alltid ett stående objekt. Men de utöver dem kan variera lite från år till år.

Annars rullar tiden på, nu kommer det en intensiv period med utvecklingssamtal med föräldrar och elever, fast jag har väl inte varit så aktiv här ändå den senaste tiden. Det går att följa mig på instagram sarapson heter jag där. Jag uppdaterar oftare där än här tyvärr.
Nu är det bäst att klä sig och ge sig ut i trädgården, det finns lite att göra innan kylan och snön kommer.

Tjing tjing!!


Kommentarer

Populära inlägg