Fortsätt till huvudinnehåll

Det här med att vakna tidigt...

Jag vaknar oftast tidigt. På vardagar ringer ju klockan men jag vaknar oftast före den, nån minut eller så. På helgerna vaknar jag runt 8, i vanliga fall. Lokförarn är en sjusovare som sover och sover. Honom får jag dra ur sängen på helgen.
Jag kan tycka att det är ganska mysigt att vakna tidigt, tända några ljus nu med tanke på mörkret, göra en kopp te och bara filosofera över livet. 

Men så kommer det dagar då jag är så trött, så trött och den här veckan har varit så. Har vaknat av klockan och varit dödstrött, till och med snoozat och det gör jag sällan. Jag har nog sett fram emot höstlovet. 
Så vad händer?!? 
Jag drömmer nåt otäckt med vatten/sjö/hav inslag och behöver gå på toa. Lägger mig igen och börjar fundera på vad dagen ska innehålla. Vad ska jag göra idag? Då går det bara inte att somna om. Snurrar och vrider på mig, tittar på klockan och den är bara 6.00. 
Va?!? Nä kyss Karlsson! Det här går ju inte...

Här ligger jag och stirrar... 

Nu har jag försökt somna om ett par gånger men nä. Jag har legat här i mörkret och lyssnat på Lokförarns lugna andetag och min mage som skriker efter frukost. 
Klockan har hunnit bli 7 och då känns det  helt legitimt att gå upp på en lördag. Men den kommer bli lång, har jag en känsla av. ;)

Kommentarer

 1. Va vill du kyssa Karlsson? ? ;-) Jag gör likadant. Men sen håller jag med om att det är skönt att gå upp själv på morgonen.
  Men Sara God morgon♥♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kan vara lugn Pilla! Bara ett uttryck! Hihi! ;)

   Radera
 2. Håller med dig, det är alltid samma visa. När man får sova då vaknar man supertidigt och när man måste upp är man supertrött....
  Själv har jag lyckats att sova ganska länge denna helg vilket känns skönt och nu stundar ett höstlov. Även om jag jobbar tre dagar så är det som att ha lov för jag behöver ju bara hålla reda på mig själv, inte 24 elever....=)

  Love U

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …