Det här med att vakna tidigt...

Jag vaknar oftast tidigt. På vardagar ringer ju klockan men jag vaknar oftast före den, nån minut eller så. På helgerna vaknar jag runt 8, i vanliga fall. Lokförarn är en sjusovare som sover och sover. Honom får jag dra ur sängen på helgen.
Jag kan tycka att det är ganska mysigt att vakna tidigt, tända några ljus nu med tanke på mörkret, göra en kopp te och bara filosofera över livet. 

Men så kommer det dagar då jag är så trött, så trött och den här veckan har varit så. Har vaknat av klockan och varit dödstrött, till och med snoozat och det gör jag sällan. Jag har nog sett fram emot höstlovet. 
Så vad händer?!? 
Jag drömmer nåt otäckt med vatten/sjö/hav inslag och behöver gå på toa. Lägger mig igen och börjar fundera på vad dagen ska innehålla. Vad ska jag göra idag? Då går det bara inte att somna om. Snurrar och vrider på mig, tittar på klockan och den är bara 6.00. 
Va?!? Nä kyss Karlsson! Det här går ju inte...

Här ligger jag och stirrar... 

Nu har jag försökt somna om ett par gånger men nä. Jag har legat här i mörkret och lyssnat på Lokförarns lugna andetag och min mage som skriker efter frukost. 
Klockan har hunnit bli 7 och då känns det  helt legitimt att gå upp på en lördag. Men den kommer bli lång, har jag en känsla av. ;)

Kommentarer

 1. Va vill du kyssa Karlsson? ? ;-) Jag gör likadant. Men sen håller jag med om att det är skönt att gå upp själv på morgonen.
  Men Sara God morgon♥♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kan vara lugn Pilla! Bara ett uttryck! Hihi! ;)

   Radera
 2. Håller med dig, det är alltid samma visa. När man får sova då vaknar man supertidigt och när man måste upp är man supertrött....
  Själv har jag lyckats att sova ganska länge denna helg vilket känns skönt och nu stundar ett höstlov. Även om jag jobbar tre dagar så är det som att ha lov för jag behöver ju bara hålla reda på mig själv, inte 24 elever....=)

  Love U

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg