Så var jag hemma igen

En härlig vecka har passerat och fort gick det.

Att få möjlighet att tanka så mycket syster och syskonbarn som det bara går är alldeles underbart. Nu kan jag leva på det här tills vi ses nästa gång. Det blir väl troligast om typ två-tre veckor men ändå... :)

Vi har varit kulturella och besökt Gripsholmsslott som ni såg i förra inlägget. Vi har hälsat på släkten, vi har ätit gott, vi har druckit gott, badat och umgåtts. 

Jag fick åka med svågern på hans mc, riktigt kul även om jag inte är van att varken åka eller bära
skinnställ. Det gjorde mig något orörlig... *haha*På lördagen var vi på bio, jag hade lovat grabbarna att de skulle få se Drakjägaren 2 i 3D så vi packade in oss i bilen och åkte till Heron City. Kul att besöka ett nytt ställe. Grabbarna tyckte filmen var bra och medan de såg den, passade jag och syrran på att se Walking on sunshine. En förutsägbar men söt musikalfilm med låtar från det härliga 80-talet.Söndagen följde jag med min syster till Kjula kyrka, där skulle hon uppträda med en sång vid ett dop. Och självklart, så blödig som jag är klarade jag inte ens av att lyssna utan att fälla en tår eller två. Galet!Väl hemma, åt Lokförarn och jag innan jag vinkade av honom. Solen på väg ner och jag fick kvällen ensam. Första gången på en hel vecka... Kommentarer

  1. Det var en härlig vecka och jag håller med om att den gick fort. När söndagkvällen kom satt jag själv och bara njöt av lugnet även om du inte är besvärlig att ha runt sig. Jag kan tänka mig hur du njöt av tystnaden när du blev själv. =)
    Det var supermysigt att få umgås så länge och det tycker jag vi gör till en tradition även om pojkarna säkert inte kommer vilja umgås med oss när de blir större...men då kanske vi kan dra iväg på en systerresa =)
    Vi får höras på telefon om hur vi ska göra, om vi ska dra iväg till den där campingen som du pratade om. Det lät supermysigt i alla fall.
    Älskar dig lillsyster yster!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg