Fortsätt till huvudinnehåll

Uppdrag - undvika städning

Regnet hängde i luften, mulet och relativt svalt ute... 
Ser ut som bomben inne, jag menar vem orkar städa när solen skiner och det är en 30 grader ute? Alltså borde det stått städning på schemat idag, men nä vem hade lust med det? *räcker upp handen och studsar upp och ner* Oh oh oh, inte jag inte jag! 

Försökte allt för att hitta undanflykter för städningen. Ville åka iväg och hitta på något, Lokförarn nappar på min idé. Jag kommer med förslagen Gränna eller Askersund men inget av dem nappar han på. Dels är det ena för "långt bort" och det andra är en del av jobbvägen han åker varje gång. Förslaget från Lokförarn är att han behöver fogskum och vill förbi nån form av bygghandel. Jag hoppar av glädje inombords, det är ju precis det jag ville göra istället för att städa?!? Eller inte!
Jaja, iväg kommer vi och det blir en snabbsväng till Biltema där jag troligtvis satt griller i huvudet på två småflickor. Vi möter nämligen en vän med sin äldsta son och jag pekar på Lokförarn och säger till Edvin. 
- Har du sett tomten? Edvin tittar lite underlugg på Lokförarn med en gapande mun. En min som var totalt obetalbar! Tyckte jag, tills jag såg dessa små söta flickor som stod bredvid oss med stora ögon som nästintill poppade ut, som följde varje rörelse Lokförarn gjorde. Jag undrar vad som rörde sig i deras små söta huvuden när de tittade på honom... 


En liten promenadsväng blev det ute på Råssnäsudden, med regnet jagandes i hasorna. Vi såg regnet hela tiden och ökade på farten för att slippa bli blöta.

Bakade när jag kom hem, lagade mat och så sjönk jag ner här nu framför vm-finalen i fotboll. Uppdraget "undvika städning" är genomfört, problemet är ju bara att jag får göra det i morgon! Heppåre! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…