Sommarpresenter

Sen Lokförarn och jag kom i lag med varann har jag börjat med nåt som jag inte gjort förut. Att köpa sommarsemesterpresent till mig själv, Lokförarn gör det och det är en trevlig tradition tycker jag. Jag menar, att köpa nåt till sig själv som man vill ha. För tre år sen, tror jag, köpte jag en ny dator, två år sen en ny telefon och igår blev det en ny grej igen.
Jag jobbar visserligen en vecka till så jag fuskar lite med semesterpresenten men igår gick mitt bundna abbonemang ut hos Telia och då passade jag på. Det blev en ny lur med ny operatör. En iPhone 5s, jag som sa att jag aldrig skulle skaffa en iphone kan inte tänka mig en annan lur nu. Nu ska jag bara lära mig finesserna och lyckas synka den med datorn så blir det bra. 


Kommentarer

  1. Härligt! Mitt ab går också ut snart och jag funderar men har inte bestämt mig. Jag måste ha en m större minne i så fall och jag vet i katten om jag har råd m det nu eg.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg