Fortsätt till huvudinnehåll

Senaste dagarna...

Jorasåatte... Visst kan jag slöa också! 
Hela onsdagen och torsdagen gick åt till att slöa. Eller nästan i alla fall, efter morgonpromenaden i onsdags fick jag för mig att baka bullar för sånt kan minsann vara bra att ha i frysen så här års. Eller det kan väl alltid vara bra att ha i frysen? 

I torsdags var det lite pyssel inne med tvätt, matlagning och disk. Men efter det kunde jag gott lägga mig i hängmattan och läsa. Däremot låg jag kanske inte många minuter ändå, inte när jag fick se ogräset i rabatten. 


På fredagen var det en sväng till tandläkaren för att se vad hon hade att säga. Och kan ni tänka er, det såg så fint ut och hon sa att jag hade skött mig sen sist. Så det enda jag behövde var att betala 1200kr. Jippie! Eller?!? 
Jo, det förstås... Hon tog bilder och tog bort lite tandsten så det kostar ju...
Till kvällen var det AW. Kan man gå på AW när man har semester? Ha, ja tydligen för det gick skitbra, vi drack drinkar, lyssnade på musik och snackade goja. 

Lördagen började grått och regnigt, fortsatte väldigt grått och med ännu mera regn. Låg faktiskt kvar i sängen till efter 12, händer sällan, väldigt sällan! 
Till kvällen var vi bjudna till folkets park i Borensberg för grill och underhållning. Vi tvekade bra länge eftersom regnet inte ville ge sig utan bara ökade i styrka. Klä på sig ordentligt var ett faktum och jag hade faktiskt ullstrumpor och gummistövlar på mig. Jag behöver inte säga att jag inte frös om fötterna, va? 

En trevlig kväll även om vi inte stannade så länge. 
Idag regnar det igen men jag hann ut på en promenad innan regnet och nu sitter jag här och lyssnar till det. 
Vad hittar du på en söndag i slutet på juni? :)Kommentarer

  1. Hemresa från Öland i regnskurar. Vi klarade oss dock väldigt bra ändå, mitt regnställ har blivit för litet så jag åkte utan och jag blev bara fuktig runt knäna och handskarna blev blöta....annars har vi haft det alldeles underbart härligt! Ses snart!
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…