Fortsätt till huvudinnehåll

Jahaja, en trevlig helg har passerat

Det är helt galet så dålig jag är på att blogga numera. Jag vet faktiskt inte varför...

Helgen hade ju kunnat börja på bättre sätt, på torsdagens vattendans sträckte jag mig och har haft förbannat ont i min ichiasnerv eller mina höfter. Problemen kändes igen sen sist jag hade så här djävulskt ont. Natten till lördagen var fan inte roligt, då kunde jag inte ens vrida mig i sängen utan att det var som nån stack massor med knivar i mig runt höfterna.
På fredagen unnade jag mig lite tid på mig själv, jag fick naglarna lite vår-pimpade och det var riktigt trevligt. Att bara få sitta och inte kunna göra något utan bara vara, det är inte så dumt. :)
Annars har den här helgen inneburit öppnandet av Eklidens pensionat och camping för säsongen. Först ut på gästlistan var min systers svägerska med man och deras minsta tjej som egentligen inte är så liten längre. :)
God mat, god dryck, en hel del diskussioner och många skratt kan sammanfatta helgens besök. Jo, inte att förglömma blev det självklart ett besök på chokladfabriken Cloetta och självklart handlade inte jag något. ;)

I dag trotsade jag smärtan som ändå hade blivit bättre genom att följa med de på promenad, 5km gick vi och jag är bra mycket bättre i "arslet" än vad jag var tidigare. Ju mer jag rör på mig desto bättre är det ju självklart. Men att ställa sig upp gör fortfarande ont.


Nu återstår en veckas arbete innan det är påsklov, var fasiken tar tiden vägen? Det går alldeles för fort. Jag hoppas få klarhet i hur det går med "mitt" jobb och jag hoppas jag får positivt besked självklart. :)
På söndag är det musikevenemang som står på schemat, Weeping Willows kommer till stan och Lokförarn fick ju biljetter i födelsedagspresent. :)

Tjipp tjipp!

Kommentarer

  1. Låter som en bra helg trots värken i höften. Vet hur det känns det där med att ha knivar som skär in.....
    Vi verkar ha påsklov samtidigt du och jag. Barnen har veckan efter, vi kanske ska ta en date?
    Hoppas du får besked snart om din tjänst, inte kul med ovissheten.

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…