Borde jag lägga ner?

På nåt sätt känner jag ingen lust i att blogga längre, det känns inte som jag har något som händer i mitt liv för tillfället. Allt går bra utför, om man säger så...

Eller nä, nu var det kanske lite väl dramatiskt men det är väl lite så det känns. Jag bara jobbar mest och jag lider inte utav det, jag älskar mitt jobb och har så himla skoj på jobbet, mesta dels iaf! ;)
Jag har ju ändå bloggat sen 2008 ser jag när jag går tillbaka och tittar, nångång borde väl inspirationen tryta?

2008 kan jag se att jag var rätt duktig vad det gällde motion och bra mat. Det är väl allt annat än hur det är nu. Jag har nog aldrig känt mig så rund som jag gör för tillfället och ingenting gör jag åt det. Varför kan man fråga sig?
Om jag bloggar om det nu, kanske jag kan få lite inspiration till att ta tag i det igen? Vad tror du?

Annars lider jag av diverse krämpor över lag, har åkt på en "musarm", problem med höfterna igen och på nåt sätt kommer man in i en skittrist spiral. Det ena tråkiga leder till det andra, det tråkiga leder till att man inte orkar eller inte vill för att det gör ont. Ja ni ser, den jävligt dum snurr liksom!

Nä, stopp! Av med offerkoftan och gör något åt det. Det är bara jag som kan det!!

Kommentarer

 1. Skriv när du har lust, det ska ju inte vara ett tvång. Jag är glad när du skriver om din vardag eftersom jag då för insikt i din dag då vi inte ses dagligen. Det känns ändå som jag får ta del av din dag då......du får ju tyvärr inte dela min dag då jag inte bloggar. Men det ska som sagt inte kännas som ett tvång, då kan du lika gärna pausa en stund.

  Love U

  SvaraRadera
 2. Så där är ju jag med. Periodare. Och har inget fancy att blogga om direkt. Jobbar mkt, tränar lite och hänger med familjen.

  SvaraRadera
 3. Jag har gått igenom samma sak men märker hur det går upp och ner så än så länge är inget nerlagt. Men jag skulle sakna att ha dig i mitt liv på det här viset om du försvann. Å andra sidan ska du inte blogga för min skull så känn efter själv hur du vill ha det.

  Trist med kroppen hörrö! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer inte sluta blogga, det känns som om det är en del liksom men ibland när det inget händer så känns det bara dumt att fortsätta.
   Men jag kommer fortsätta och bara låta den här "torkan" vara. Det kommer inlägg när det kommer... ;)

   Radera
 4. Ica Ganestål21 april 2014 07:33

  Jag skriver inte alls längre. Men har inte lagt ner bloggen. Jag har svårt att veta vad jag ska skriva om - och att få till tiden. Min familj vill inte vara med (eller i alla fall inte min man) och att driva en pysselblogg eller inredningsblogg eller nåt utan att få med något om vardagen och familjen funkar liksom inte riktigt. Jag vill skriva om hela livet och när jag inte kan det blir det inget alls. Men det är kul att blogga och att läsa bloggar så jag hoppas jag kommer till klarhet med vad jag ska skriva om och att inspirationen kommer tillbaka. Så lnge läser jag andras och njuter av det - och din är en av dem! :) / Ica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ica! Jag är glad att du är inne och läser, kul! :)
   Ja du, jag förstår att det är svårt att låta bli att blogga om vardagen. Här hemma är det så att Lokförarn vill inte vara med i bloggen, iaf inte på bild men han vet att han omnämns under det tjusiga och vitsiga namnet Lokförarn. :) Jo, han har varit med på bild men ibland är det svårt att inte lägga upp nån. Jag är noga med att iaf inte lägga upp några ofördelaktiga bilder på honom. :)
   Jag bloggar långt ifrån om allt, det är några grejer som jag inte bloggar om, som jag inte vill dela med mig av riktigt till alla.
   / S

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg