Fortsätt till huvudinnehåll

Att rusa genom livet...

Ibland springer vi på med våra gymnastikskor och missar sånt som finns runt om oss. Träden som knoppas utanför vårt fönster, fåglarna som återvänder, blommorna som vajar i vinden.

Hur ofta stannar du upp, tittar dig omkring och ser vad som händer just nu? 
Jag vill nog säga att jag är rätt duktig på det där, att finnas i nuet och ta tillvara på tillfällen som ger mig "ro i själen". En promenad att rensa tankarna eller musik i lurar i ett mörk rum. Det sistnämnda är oftast bäst, inget som stör i tankegången utan det är bara jag. 

Tacksamhet


Idag är jag tacksam över...
... att min älskade Lokförare som står ut med mig, som älskar mig för den jag är.
... att jag har en fin familj, även om många saknas hos oss har deras bortgång gett mig erfarenheter som gjort mig starkare.
... att jag har ett jobb som ger mig enorm glädje varje dag och som är roligt.

Vad är du tacksam över?

Kommentarer

 1. Du är så klok älskade lillsyster yster!
  Vi har mycket att vara tacksamma över.

  Love U

  SvaraRadera
 2. Det finns så mycket att vara tacksam över.
  Jag har två fantastiska tjejer som förgyller min vardag med skratt och kärlek.
  Lika mycket som jag gläds över det som hänt mig de sista fyra åren så ångrar jag lika lite det som var innan. Hela livet är en resa och det är få saker jag ångrar. Glädje och sorg om vartannat hör livet till.
  Men just nu önskar jag att det fanns en pausknapp så jag fick vara här där jag är och njuta samtidigt så vill jag ser tösen växa och förändras.

  Livet är underbart :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…