Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken rolig kväll

I förra veckan ringde min syster och undrade om vi skulle sända blommor till vår kusin på pappas sida som skulle fylla 50 i morgon. Vi kikade runt och hittade en bukett som skulle passa, en där färgen gick i rosa som har varit hennes favoritfärg så länge jag kan minnas. Men efter lite funderande kom vi på att både jag och syster har ju sportlov så varför inte överraska och åka dit.
Men hallå, jag försöka hålla nåt hemligt? Hur ska det här gå?!?
Eller alltså, jag är ju inte dålig på att hålla hemlisar för det kan jag men när det är nåt sånt här roligt kan jag ha svårt att hålla masken. Som tur är bor vi ju en i från varann vilket gör det ju hela lite lättare förstås.Så igår kom dagen som det skulle ske, kontakt med mannen hennes för att kolla av läget och sen hämta upp farsgubben. Det är ju liksom inte många kvar av oss i familjen på den sidan då både farmor och farfar är borta, faster är ju också borta så att samla släkten tyckte vi det var värt.
Knacka på dörren, sjunga i tamburen och möta upp en halvt skrattande och halvt gråtande Tina. Underbart och obetalbar min hos Tina och oj, vad vi träffas för sällan. Så omtänksam och fin och i min barndom var hon min idol, någon jag såg upp till och som jag ville vara som.hipp hipp hurra Tina!


fina sysslingar


mumma!


kakbuffé som är något nallat på, hann inte fota innan


en rosa tjej ska ha en rosa tårta såklartGos-Malte, ja och så Micke förstås :)


Timmarna går fort i det här sällskapet, alldeles för fort. Efter fika med all sorts kakor ni kan tänka er, operatårta och djupa diskussioner var det dags att röra sig hemåt.
Och vad hade hänt då? Det hade kommit snö och inte så liiite snö heller. Resan hem gick bra även om det tog lite längre tid än när vi åkte dit.
Men glad och nöjd över överraskningen sjönk jag ner i sängen och somnade ovaggat. :)WTF - vad hände?!?


Idag snöar det och det är rätt mycket snö på backen så frågan är vad som händer idag. Bio, bowling eller simhallen, det återstår att se...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …