Fortsätt till huvudinnehåll

It's like a car-crash

Fenomenet Melodifestivalen är igång igen och jag är nog inte ensam om att ha åsikter om det. Jag säger varje år att jag ska inte titta men lik förbannat sitter jag där.
Det går inte att låta bli att titta, it's like a car-crash som man måste se. Jag tycker dock att det har mist sin glans, jag säger det varje år och jag kommer säga det även iår. Det är alldeles för låååångdraget med alla dessa deltävlingar och andra chans.
Jag förstår dock er som verkligen gillar det, det är en fest utan dess like och folk går man ur huse för att hylla eller dissa. Alla har vi en åsikt om evenemanget, oavsett om det är positivt eller negativt.

Men vad tyckte jag då? Hiss eller diss?
Hela evenemanget får nog hiss tycker jag, tycker att Nour och Anders gjorde ett bra jobb även om de bitvis var nervösa. Jag skrattade högt när Percy aka glassbils-mannen dök upp och skämten var kul över lag.
Låtarna då, att nr 1 gick vidare var jag absolut inte förvånad över. Ett fint budskap i låten och visst gungade foten men jag vet inte om det var för musiken eller något annat. Eliza kändes fel, svängig låt men påminde alldeles för mycket om Bengtzing och alldeles för klämkäck.
Däremot gillade jag Ellen, tyckte den var fin och stillsam och inte alls som det valiumpiller många tyckte. Linus Sverrings låt var riktigt fin, hade även den en fin text och ett fint budskap men tycker inte att den riktigt passar in i det här forumet. Och sista låten, nr 8 med Helena Paparizou har jag helt ärligt ingen åsikt om. Hon är väl en survivor och går vidare till finalen tror jag...

De andra låtarna minns jag inte och det kanske säger en del...
Men det här är mina åsikter och som tur är tycker vi olika. :)

Kommentarer

  1. Jag måste säga att de flesta låtarna igår var dåliga.....dåliga sångprestationer från de flesta, eller så är det så att man behöver lyssna fler gånger på låtarna för att gilla dem.....Ellen kunde sjunga men låten känns mer som en vaggvisa än en mellolåt.

    Love U

    SvaraRadera
  2. Andra deltävlingen hade helt klart fler bra låtar med i startfältet enligt mitt tycke! Hoppas det fortsätter så :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …