Fortsätt till huvudinnehåll

Happy Valentine's dayAll kärlek åt eder! Eller typ nåt sånt. 
En speciell dag för att fira kärleken. Jag gillar idén att fira kärleken varje dag men just idag finns det materiella ting i överflöd att tillgå. Det är chokladaskar, nallebjörnar, recept på tre-rättersmiddagar och ja, gud vet allt. 

Jag har köpt en chokladask, ni vet en med marabou-hjärtan, som visserligen slutligtvis hamnar i min mage. Att köpa presenter till Lokförarn är inte lätt, för han vill sällan ha. Men något litet tycker ändå jag... 
Nåt som jag också varje år gör är att annonsera i Corren. En liten annons utan bild eller "namn", det blir liksom en grej mellan mig och Lokförarn då. :)
Svärmor lyckades lista ut ett år att det var jag som satt in den och på hennes begravning fick jag veta att hon klippt ut den och sparat den i plånboken. Den lilla gumman! 

Eftersom jag jobbar sent idag och Lokförarn åker innan jag hunnit hem får vi fira lite innan. Jag bakade kärleksmums igår och stansade ut små hjärtan. Det får bli till kaffet efter lunchen. 
Sen åker jag till jobbet och delar ut alla hjärtansdags kort i klassen. 

Glad alla hjärtansdag på er! 

Va? Vad sa du? Om jag får något?
Haha, nä det tror jag inte serru... ;) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…