Fortsätt till huvudinnehåll

En lång färds dag mot kväll/natt

Efter en veckas ledighet, efter en veckas vända-på-dygnet var det så dags igår att lägga sig skapligt för att fixa morgonen när klockan ringde.
Och vet ni, jag har inte sovit ett skit i natt! Kunde för fasiken inte somna, låg bara och vände och vred på mig. Jag hade bestämt mig, jag skulle sova så var det bara. Men när jag fortfarande låg och vände på mig när Lokförarn kom och la sig var det bara läge att inse. Jag skulle inte komma att somna...
Sömnlös, irritation och så en snarkande sambo på det. Pet i ryggen, älskling - du snarkar och så bara en grymtning tillbaka. Ställde om klockan ihopp om att få sova nåt mer och lagom till den ringde hade Lokförarn tystnat och sov riktigt gott.
När jag sen ser att jag har ett missat samtal och ett sms från syster blev det lite fart på mig. Det visade sig att jag hade Puff's plånbok i min handväska, i hans plånbok där hanses busskort låg som han behövde för att ta sig till och hem från skolan. Så djävla typiskt!
Det var bara att se till så jag fick hans plånbok på brevlådan idag så han iaf har det i morgoneftermiddag.

Lönesamtal med nya chefen som inte hade så mycket att säga, eftersom han är ny. Min tjänst ska väl lysas ut i höst och det förstår jag. Jag har inte ma/no och det är det min tjänst är. Kanske skulle läsa till?
Bilbesiktning och här kommer väl dagens höjdpunkt! Blankt papper, sånt gillar jag! Pärlan behöver inte kontrolleras förrän om ett år igen. Lovely!

Men nu mina vänner, är den här långa dagens färd mot natt nära och det är det dags för sängen och försöka "ta igen" sömnen som gick förlorad i natt. Ingen Lokförare heller så jag har ingen som snarkar mig i örat!

Tjipp!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…