Värm glöggen, nu kör vi!!

Julkort, ljuvligt eller bara ett gissel?
Köpa färdiga eller göra själv?
Vilka ska få?

För oss/mig finns bara ett problem för att göra egna kort är för mig en del av julen. Nä, då är snarare frågan vilka som ska få kort svårare. 
Ja, hälsningar via sociala medier eller mejl finns ju, men nu tänker jag de som får ett på posten. Jag har nämligen satt en gräns på hur många kort jag skickar. Ett jämnt antal på 20 stycken tycker jag är okej, det tar lite tid att göra dem och kostar ju en slant, även om det inte är det viktiga. 
Men det finns ju vissa givna som alltid SKA få ett kort sen är det ett lotteri...
Mina föräldrar skickade till de som skickade till dem. Så gör inte jag utan jag skickar till de som jag vill skicka till, oavsett om de skickade till mig förra året eller inte.  Kommentarer

 1. Förstår hur du tänker och vad du menar men håller ändå inte med dig! :-)
  Själv skriver jag en lista på vilka jag vill skicka till och så köper jag frimärken till det antalet och fixar kort. Men jag pysslar inte så fina som du gör så mina blir inte lika dyra. Jag brukar göra ett foto och framkalla som foto - inte som julkort - big difference in priset! Så mina går väl loss på frimärke + 1/1:50 kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske skulle fundera på en annan variant av julkorten till nästa år, även om det är själva pysslandet som är det roliga... ;-)

   Radera
  2. Och dina julkort är ju underbara! :-)

   Radera
 2. Å här fixar vi kort på prinsessan och beställer julkort som vi sedan sickar ut. Första året och andra året skickade vi det till alla dvs ca 50 st men i år ransonerar vi ut.
  Skickar prinsessan till de närmaste. I övrigt blir det vanliga färdiga julkort.
  Men de som får ditt julkort måste känna sig speciella.
  Det mest annorlunda julkort skickade jag ett år när Riktiga vykort lanserades och jag skickade då all vår konversation på facebook som en ängel. Uppskattades av den personen.
  Ha en skön jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart! Hade vi haft en liten prins/prinsessa hade julkorten säkert varit lite "lättare".
   Men, nu låter det ju som om jag gnäller på det roligaste jag vet. ;-)

   Radera
 3. Mysig tradition att göra egna julkort! Själv har jag tyvärr sällan tid med det men brukar vilja skicka iväg ett par kort iaf! Köpta eller foton... Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg