Fortsätt till huvudinnehåll

A hit-and-run

Igår skrev jag på facebook att jag inte lockas av mellandagsrean överhuvudtaget och att jag aldrig har gjort. Det är visserligen sant men idag var jag "tvungen" att åka in. I morgon ska vi åka hem till systeryster och eftersom "lill-prutt" fyller år på måndag måste man ju ha en present med sig. 
Hade även lite andra ärenden att göra i vårt kära köpcentra, det var både lite handling och inköp från apoteket "röda näsan".
Men en sak är säker, jag "hängde" på låset redan vid tio och då var halva parkeringen redan fylld och när jag passerade Telia-butiken var det bra många som stod och köade. Men mitt mål var en hit-and-run och det gick fort kan jag lova. Det blev visserligen ett litet snabbt stopp på Ur&Penn för en ny klocka. Mitt armband gick sönder för ett tag sen och när jag ville kolla upp vad det skulle kosta med ett nytt, skulle det bli bra mycket dyrare än att köpa en ny klocka. Så en ny klocka fick följa med hem, en som kostat 500 fick jag istället för 200, tycker jag är helt okej.


Utöver det har jag inte gjort mycket idag, Lokförarn jobbar idag ett par timmar men är hemma igen till kvällen. Det bästa med juletid är alla söta matinéer som visas på tv så vi kan ju säga att jag ser rätt mycket på tv just nu.


Men igår tog vi oss faktiskt ut en sväng, bilen tog oss upp i skogen där vi har en sväng vi brukar gå. Vi var lite sent ute och det blir snabbt mörkt nu när solen inte behagar visa sig överhuvudtaget om dagarna. Men hemma igen sjönk vi ner i soffan med varsin kopp varm choklad.

Vad har du haft för dig de senaste dagarna? ja, alltså mer än att ha firat jul...
  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…