Frostigt

Äntligen visar termometern på väggen minusgrader ute, om nu bara tjälen kan sätta sig i backen så är snön välkommen med stora famnen. Och ja, jag vet att det är många som inte ser fram emot snön eller vintern heller så vi lämnar ämnet därhän.

Klantiga Sara har varit i farten igen och den här gången får jag verkligen skylla mig själv. Helt galet dumt! I måndags när jag kom hem, bärandes på både handväska och pärm la jag i från mig pärmen i trappen när jag klädde av mig. Där fick den sen ligga...
Jag pysslade lite och skulle hämta något på övervåningen, kliver ÖVER pärmen på väg upp men på väg ner, tittar jag inte var jag sätter mina fötter och kliver PÅ pärmen, som i sin hade halva sin "kropp" utanför trappsteget så den blev som en liten skateboard för mig. Jag for ut med vänster ben, fick höger ben bakom/snett under mig med en fot som sträcktes ut och så kanade jag hela vägen ner (4-5 trappsteg). Turen är att min sambo är snabb så det går fort från att jag är nere till att foten är i kallvatten. Foten svullnade inte upp men hade den ändå i högläge under kvällen men lagom till läggdags började den värka så in i bängen.
2 panodil och sova på saken, 5.30 ringde klockan och då kunde jag inte stödja på foten och svullen var den. Så jag ringde och sjukanmälde mig och sen ringde jag VC för att få en läkare att titta på eländet.
Läkaren i sin tur trodde inte att det var något brutet men remitterade mig ändå till US för röntgen så jag for in utan att tänka på "hur i hela friden ska jag ta mig hem om jag blir gipsad" eftersom jag körde själv.
Ja, jag körde själv och ja, vi har automat vilket är tur.

Men det var inget brutet men en kraftig stukning så vila och högläge blev jag "ordinerad", vilket i sin tur inte känns bra heller eftersom jag har lite på jobbet som måste bli klart innan jag slutar. Men jag får göra mitt bästa...
Fick jag ont nån annanstans än i foten, ja bakdelen fick sig en törn och jag känner en viss smärta i skulderblad, men det går över.


Men det är ju bara så klantigt, men heter man Sara så gör man

Kommentarer

  1. Det måste vara ett släktdrag....åkte ju på rumpen ner för vår trapp en sommar....fast jag slog mest i svanskotan, då var det inte skönt att åka mc... =)

    Var rädd om dig nu, älskar dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg