Fortsätt till huvudinnehåll

Frostigt

Äntligen visar termometern på väggen minusgrader ute, om nu bara tjälen kan sätta sig i backen så är snön välkommen med stora famnen. Och ja, jag vet att det är många som inte ser fram emot snön eller vintern heller så vi lämnar ämnet därhän.

Klantiga Sara har varit i farten igen och den här gången får jag verkligen skylla mig själv. Helt galet dumt! I måndags när jag kom hem, bärandes på både handväska och pärm la jag i från mig pärmen i trappen när jag klädde av mig. Där fick den sen ligga...
Jag pysslade lite och skulle hämta något på övervåningen, kliver ÖVER pärmen på väg upp men på väg ner, tittar jag inte var jag sätter mina fötter och kliver PÅ pärmen, som i sin hade halva sin "kropp" utanför trappsteget så den blev som en liten skateboard för mig. Jag for ut med vänster ben, fick höger ben bakom/snett under mig med en fot som sträcktes ut och så kanade jag hela vägen ner (4-5 trappsteg). Turen är att min sambo är snabb så det går fort från att jag är nere till att foten är i kallvatten. Foten svullnade inte upp men hade den ändå i högläge under kvällen men lagom till läggdags började den värka så in i bängen.
2 panodil och sova på saken, 5.30 ringde klockan och då kunde jag inte stödja på foten och svullen var den. Så jag ringde och sjukanmälde mig och sen ringde jag VC för att få en läkare att titta på eländet.
Läkaren i sin tur trodde inte att det var något brutet men remitterade mig ändå till US för röntgen så jag for in utan att tänka på "hur i hela friden ska jag ta mig hem om jag blir gipsad" eftersom jag körde själv.
Ja, jag körde själv och ja, vi har automat vilket är tur.

Men det var inget brutet men en kraftig stukning så vila och högläge blev jag "ordinerad", vilket i sin tur inte känns bra heller eftersom jag har lite på jobbet som måste bli klart innan jag slutar. Men jag får göra mitt bästa...
Fick jag ont nån annanstans än i foten, ja bakdelen fick sig en törn och jag känner en viss smärta i skulderblad, men det går över.


Men det är ju bara så klantigt, men heter man Sara så gör man

Kommentarer

  1. Det måste vara ett släktdrag....åkte ju på rumpen ner för vår trapp en sommar....fast jag slog mest i svanskotan, då var det inte skönt att åka mc... =)

    Var rädd om dig nu, älskar dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…