En lång färd mot jul

November, det är väl månaden som bara är en färdsträcka mot december.
Jag brukar i november förbereda vissa grejer inför jul, köper hem ingredienser och fixar så allt finns hemma tills det är dags att sätta saffransdeg eller till pepparkaksbaket.
Igår kom paketet från Panduro som innehåller julkortspysslet, de blir nog fina iår och inga "färdiga" mallar utan nu är det helt och håller ur egen fantasi.
Saffranet la jag ju i marinad för några dagar sen så det ska bli spännande att baka med sen. Julklappar brukar jag också börja fundera på, till och med kika efter så man slipper stressa runt med alla andra i julruschen. För är det nåt jag verkligen ogillar så är det folkstockning och stress i butikerna, även om jag själv är snabb som en gasell mellan hyllorna. Enda gången jag är snabb som en gasell också för den delen, jag är igen som går och strosar och tittar lite. Jag vet vad jag vill ha innan så det går fort att handla.
Usch vad trist det låter...

November händer det väl inte så mycket, har väl egentligen en grej som ska bli skoj och det är nästa lördag. Då är det "Årets natt" i Parken Zoo i Eskilstuna, en grej som de hade om somrarna när min syster var tonåring och hängde på lokal. De hann sluta med evenemangen innan jag kom i rätt ålder och jag fick aldrig chansen. Men så nu ska de dra igång iaf en kväll som jag fick förfrågan om att följa med på. Så jag och min syster ska skaka rumpa till bl a Tone Norum, Magnum Bonum och Attack nästa lördag och det ska bli skojigt! :) Magnum Bonum var väl en favorit när jag var runt 7 eller nåt så nu måste det göras en spotifylista och uppdatera sångerna lite.


 
 
Jo, just de ja! Vi har ju en 40års fest att gå på så just nu letar vi presenter. Vad ger man till en 40åring som är lite halvgalen. Vi har några grejer på lut men mja, vi får se... 

Kommentarer

  1. Håller med dig, November kan vara lite dryg och lång. Jag ska också försöka fixa och trixa lite innan december så att det inte blir så stressigt inför julen.

    Hoppas du får en härlig helg

    Eva

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg