Att fira en 40-åring


Igår firade vi en 40-åring, en väldigt tokrolig sådan.
Jag blir så glad varje gång vi umgås för både han och hans underbara sambo förlänger mitt liv enormt med tanke på hur mycket jag skrattar varje gång. Det är tokiga uppdrag och historier som berättas att man kiknar av skratt. Visst har man väl träffat människor som får en att skratta och som man har roligt med, men inte som Mats och Pernilla.
Snabb i käften är han med, finner sig i alla situationer och har tokgalna kommentarer på precis allt.


Men iaf, igår slog de till med ett stort kalas för familj och vänner och vi var inbjudna. Tack för den! :) Fast jag tror nog att vi mest var det för att jag bakade tårtorna, eller var det inte så Mats? *haha*
Vi var väl runt en 40 stycken, en passande siffra (inte sant?) och med en enkel anrättning av Mats favoritmat (korv med bröd och diverse senaper) och kaffe och tårta på det var det en enkel tillställning men likväl en varm och trevlig sådan.


Paket fick han ju med förstås, det måste man ju få när man fyller 40. Och jag tror att när man når den aktningsvärda ålder börjar det bli svårt med vad man ska ge bort. Många paket med diverse vätska fick han iaf för whiskey det gillar han.
Vårt paket skulle komma med posten men fick ett mail i mitten på veckan att varan var slutsåld och att vårt paket skulle bli försenat. NEEEJJJ!! var första tanken, vad gör vi nu? var nästa tanke... För att komma tomhänt på ett kalas är ju liksom inte ett option känner jag.
Köpte ett kort och vände mig till en vän som är superduktig på att rimma och fick lite hjälp.


Vi har fått lite gråa hår
av att du fyller 40 år.
Vi ville ge ett bra paket
med innehåll som du ej vet.
Vi skulle få det med post
men plötsligt var paketet "lost".
Blev ilskna så in i förbenat
en vecka blev det nu försenat.
Då fick du vänta lite mera
på att vi kunde gratulera.
Nu är det verkligen på plats
att vi hurrar för vår Mats.
 
 
Vi oroade oss också för något annat, att han skulle få det här paketet av någon annan och efter att ha kikat lite på paketbordet såg vi några paket i samma storlek. Så det var med spänning vi följde hans öppnande men vi hade tur. Och det ska bli sjuk kul att se hur han reagerar på vårt paket.
 
Det blev en sen kväll även om det inte blev så sent som för födelsedagsbarnet. Lokförarn jobbar idag och ska snart ge sig av men trots att vi var hemma vid 01-tiden ungefär känner jag mig sjukt seg. Foten gör sig påmind trots att jag stod emot impulsen att dansa igår och jag tackar min lyckliga stjärna ändå för det.
 
 
 
Finaste Pernilla och Mats, ni är bäst! ♥

Kommentarer

  1. Det låter som en toppentillställning och jag ser fram emot att få höra reaktionen när paketet öppnas!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg