Till min kärlek

 
Vi är bara i början, vi får pröva oss fram
Vi har en lång väg framför oss, jag är öppen för allt
Om du finns hos mig, om du tror på oss
Ge mig din hand
Med dig vid min sida
Klarar jag allt
 
(Sarah Dawn Finer - Med dig vid min sida)


För tio år sen kom du in i mitt liv, en tid då jag hade bestämt mig för att fokusera på skolan och se till att jag blev klar med min utbildning. Vi möttes via ett socialt forum och så visade det sig att vi satt i bostadsområdena bredvid varann. Vi chattade länge med varann, ända tills min dator gick sönder och vi blev tvungna till att ta steget att ringa varann. Du hade presenterat dig som "Tom" och därför trodde jag att det var just det du hette så förstå min förvåning när du ringer och presenterar dig som Thomas. Eftersom jag hade haft en annan Thomas i mitt liv tidigare, trodde jag i mitt sinne att det var han även om det inte lät som han. Men jag blev rätt irriterad på mig själv när det gick upp ett Liljeholmens och jag förstod att det var du, tyvärr efter att vi lagt på.
Vi möttes första gången en fredagskväll, jag bjöd hem dig till mig på kaffe. Du hade tvättstugan och skulle komma senare. Jag vet inte hur många fjärilar som fanns i min mage innan du kom. Vi satt hela natten och pratade, i varsin del av hörnsoffan. Du brukar säga att jag satt och gömde mig bakom en kudde samtidigt som jag vickade på stortån i mina rosarandiga strumpor. Du gömde dig bakom ditt enorma skägg du hade men jag såg bara dina ögon.

Sen den dagen har vi varit oskiljaktiga, jag är verkligen halv när du inte är här och du är min bästa vän. Du har stöttat mig när det var svårt och skrattat både med mig och åt mig när livet spelar oss spratt. Jag har funnits vid din sida när saker har fallit och det finns ingen annan plats jag hellre vill vara på. Du gör mig till en bättre människa och tar fram det bästa i mig.
Jag hoppas på många, många fler 10års jubileum, min plan är att vi ska bli "russin" tillsammans och jag vet att du har samma plan.

 
Vad vore jag
utan dina andetag
(Kent - "Utan dina andetag")


Kommentarer

 1. Åh vilket underbart inlägg, otroligt fint skrivet. Jag blir alldeles varm inombords. Kärleken är underbar ♥

  SvaraRadera
 2. Du skriver så fint. Din kärleksförklaring stämmer så väl in på hur jag känner för min Yngve. Vilken tur vi har haft ändå som fått så fina män.
  Stort grattis till er, själva firar vi 15 årig bröllopsdag i maj och 20 år tillsammans. Jag har levt med min Yngve i nästan halva mitt liv. Otroligt, tiden går fort när man har roligt!

  Älskar dig!

  SvaraRadera
 3. Åhh vad underbart! Hurra för kärleken!

  SvaraRadera
 4. Du underbara människa, du hyllar eran kärlek så fint.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg