Fortsätt till huvudinnehåll

Och så var det måndag idag

En vecka kvar av septembermånad, var tar tiden vägen?
Har under helgen kunnat skriva in ett par roliga grejer för helgerna framöver, det är allt från att jag åker på besök till folk till att de kommer hit, till konserter och middagar eller andra roliga galejer. Känns bra att ha något att se fram emot också och oktobermånad är verkligen fulltecknad.
Först ut är faktiskt en avtackningsmiddag med förskolan, nästa vecka ska vi ses och det är väl egentligen det enda jag vet. Tyvärr blir det en torsdag då jag brukar vara upptagen med ni vet vad, men så kan det bli ibland. :)
Och så kommer vi till en marknad, den enda marknaden som jag egentligen går på. För mig är det en del av hösten, när den passerat är den verkligen här. I år hade jag tänkt åka upp en dag tidigare och få följa med syster på jobbet. Det kan ju vara kul att delta och se hur hon är i klassrummet.
Men marknaden är väl den jag ser fram emot, syrran och jag, brända mandlar och nybakade munkar, strumpor och annat krafs. Har även planer på att tag tåget upp, bara för att verkligen uppleva hösten och hur den skiftar i naturen på den "korta" sträckan upp. Sen gillar jag att åka tåg, trots alla stopp och annat strul som SJ har.
Redan helgen efter marknaden kommer syster med familj ner och bor i husvagn, syrran hade väl en idé att det bara skulle vara hon och Y men om boysen följer med återstår att se. Tanken är väl att bland annat fira en födelsedag som kommer veckan därpå. Förra året käkade vi ute med fina vänner och bowlade och jag skulle mycket väl kunna tänka mig en repris.

Och vet ni, veckan därpå har jag "lov". Jag kommer få höstlov och det känns riktigt bra, en av dagarna tar jag tåget till Lindesberg och hälsar på fina kusin Tina och hennes familj. Vi ses alldeles för sällan så nu måste det bli av.
Det var oktober, vad har du för planer för nästa månad?


 
Jo just det ja, måste ju berätta att kostprogrammet går "skitbra". Jag har inget sug om dagarna, är "aldrig" hungrig eftersom jag varken hinner eller för att jag äter hela tiden, känner inget behov av sötsaker. Det känns så bra! Vågen visade minus också, -1.2kg sen i torsdags. :) Wohoo!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…