Ett sånt där inlägg där jag mest svamlar utan att förstå själv

Den sista tiden har jag sett i min närhet hur mycket lättare livet kan bli om man inte tar sig själv på för stort allvar, att man sover godare om natten ifall man inser att man bara är människa och kan göra fel. Att man kan känna sig maktlös och att det inget gör. Att man kan be om hjälp om man inte reder ut saker och ting, man är inte sämre för det. 

Att må bra i själen är viktigt och hur gör du för att nå dit? Är du där? 
Jag är lycklig även om det finns saker som jag vill göra eller ha gjort, så måste jag också inse att jag kan bara lägga energi på det JAG själv kan påverka. 

De tankar jag bär på kan jag inte få ner på papper för att jag själv ska förstå vad jag menar. Det blir mest flum kan jag tänka för er som läser...
Men jag känner lycka i själen, ler åt mig i spegeln och känner tacksamhet för det jag har.

Peace and love! ;)Kommentarer

  1. Jag tycker det låter fantastiskt! Du mår bra och är lycklig i själen och det är det viktigaste.
    Har själv en del man vill ändra på men mår samtidigt också väldigt bra just nu, trivs på mitt jobb och älskar min familj. Mer behöver man egentligen inte. Något som jag bar med mig sedan farfars parentation är orden som en tjej läste under själva minnesgudstjänsten och det är att allting har sin tid. Jag vet inte om du minns det men det har i alla fall blivit ett av mina motton i livet. Allting har sin tid och det måste så få vara.

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg