Fortsätt till huvudinnehåll

Den sög sig fast som en blodigel...

Fy fasiken vilken förkylning och hålla i sig, har varit dålig (i olika grader) från i lördags.
Igår mådde jag rätt okej, bortsett från hosta och lite nysningar, men när baksuget klev över mig och fick mig att sätta igång och baka muffins hade Lokförarn och jag samma tanke.

"Nu är jag frisk"
 
Så i morse hade jag ställt klockan, hade förberett morgonens kläder för att slippa leta i mörker för det är ju rätt mörkt numera. Sov dåligt under natten, var nog lite för "utvilad" på nåt sätt.
Vaknade och kände mig lite varm men tänkte att det var nog mest sängvärme men när jag blev alldeles svett av att fixa håret och måla ögonen kollade jag febern. Mycket riktigt, pling sa termometern och jag bestämde mig för att vara hemma. Mycket kan jag gå till jobbet med men jag jobbar inte med feber, även om jag äter panodil.
Jag känner mig dock något piggare nu framåt kvällen men det är ju inget ovanligt att man gör.
 
På söndag skulle vi ha åkt till Sthlm och deltagit i iForm-loppet men det ser mörkt ut, jag menar blir jag alldeles svett av att måla ögonen hur skulle jag då inte bli av att motionera? Vi tog beslutet tillsammans och bestämde att vi i vår gör nåt lite närmare hemma. Återstår att se om man kan få avgiften tillbaka eller inte.
Men trots ledig dag i morgon är det dags att krypa till kojs.

Kommentarer

  1. Krya på dig! Själv vaknade jag i morse med halsont igen.....hoppas det inte är något utan bara att jag har snarkat mycket inatt....har inte tid eller lust att vara sjuk.
    Bra beslut att inte motionera när du är dålig. Lopp finns det ju alltid så ni kan nog närvara på något annat.

    Love U

    SvaraRadera
  2. Min sambo har samma skit. Legat i en vecka. Hostar just nu upp lungorna :( Krya på dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …