Semesterns sista helg

Vi packade bilen och drog ut till skärgården i St Anna, fy bubblan så bra jag trivs där ute. Vill liksom aldrig åka hem och visst vore det väl drömmen att få äga ett boende där ute med närhet till vattnet. :)
Vi hade bokat stuga både på Tyrislöts camping och sen på Mons camping men innan vi drog ut åkte vi till vårt favoritbadställe och hängde några timmar. :)


Uppkoppling till internet är väl inte den bästa men några bilder har jag lyckats få upp både på instagram och facebook. Startade lördagen med ett morgondopp halv 8, ensam (Lokförarn låg och tryna i stugan) med en blank yta på vattnet. Underbart!


Packa bilen igen, städa stuga och återlämna nycklar innan vi åkte tillbaka till vår badplats för att pusta på sommarens varmaste dag. Käka och installera om i stugan, mysa lite på altanen och bara vara.


Åh kan ni tänka er, Lokförarn som är helt galen i speedway skulle ju prompt titta på sammandraget och jag fick vara med. Helt otroligt... ;)

Söndag, åka-hem-dag...
Packa bil och städa stuga och det är väl tur att man bara sovit en natt och att städningen går lätt. 
Åka tillbaka till vårt bad, dagen innan arbetet drar igång igen är en sån där dag vi är tysta och bara är, då jag låter Lokförarn få reflektera och filosofera ifred. 


Men sommaren är inte över bara för att semestern är det för den här gången. Det kommer fortfarande ljumma kvällar och vem vet ett par morgondopp till. ;)

Kommentarer

  1. Härliga dagar ni verkar ha fått. Och jobbångesten mildras ju av att som du skriver det fortfarande är sommar ute! Lördag hoppas vi på soligt och varmt iaf!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter härligt och en självklart är inte sommaren slut bara för att semestern är det...förhoppningsvis blir det många ljuva dagar/kvällar till.

    Love U ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg