Fortsätt till huvudinnehåll

Semesterns sista helg

Vi packade bilen och drog ut till skärgården i St Anna, fy bubblan så bra jag trivs där ute. Vill liksom aldrig åka hem och visst vore det väl drömmen att få äga ett boende där ute med närhet till vattnet. :)
Vi hade bokat stuga både på Tyrislöts camping och sen på Mons camping men innan vi drog ut åkte vi till vårt favoritbadställe och hängde några timmar. :)


Uppkoppling till internet är väl inte den bästa men några bilder har jag lyckats få upp både på instagram och facebook. Startade lördagen med ett morgondopp halv 8, ensam (Lokförarn låg och tryna i stugan) med en blank yta på vattnet. Underbart!


Packa bilen igen, städa stuga och återlämna nycklar innan vi åkte tillbaka till vår badplats för att pusta på sommarens varmaste dag. Käka och installera om i stugan, mysa lite på altanen och bara vara.


Åh kan ni tänka er, Lokförarn som är helt galen i speedway skulle ju prompt titta på sammandraget och jag fick vara med. Helt otroligt... ;)

Söndag, åka-hem-dag...
Packa bil och städa stuga och det är väl tur att man bara sovit en natt och att städningen går lätt. 
Åka tillbaka till vårt bad, dagen innan arbetet drar igång igen är en sån där dag vi är tysta och bara är, då jag låter Lokförarn få reflektera och filosofera ifred. 


Men sommaren är inte över bara för att semestern är det för den här gången. Det kommer fortfarande ljumma kvällar och vem vet ett par morgondopp till. ;)

Kommentarer

  1. Härliga dagar ni verkar ha fått. Och jobbångesten mildras ju av att som du skriver det fortfarande är sommar ute! Lördag hoppas vi på soligt och varmt iaf!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter härligt och en självklart är inte sommaren slut bara för att semestern är det...förhoppningsvis blir det många ljuva dagar/kvällar till.

    Love U ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …