Fortsätt till huvudinnehåll

Lördagsmorgon

Vaknar till, går på toaletten, tillbaka till sängen. Tittar på klockan, halv 8. Känner att nja, jag har nog sovit klart och bredvid dig sussar sambon gott.
Vad gör du? 

Går upp direkt?
Ligger kvar och mornar lite?
Läser tidningen?
Kollar mobilen, facebook, instagram, twitter (om du använder det) bloggar, läser bloggar?

Alltså, jag är nyfiken hur lång tid du ligger kvar i sängen på en lördagsmorgon, innan du går upp. :)


Kommentarer

 1. Godmorgon Sara!
  Jag ligger kvar i sängen en liten stund, kanske 5 minuter. Sätter mig upp,kollar mobilen. Sen går jag upp.
  Så ser min start ut.
  Hade jag haft en sambo så tror jag starten sett lite annorlunda ut ;)
  Idag vaknade jag 7.48. Lite skillnad mot mina tidigare morgonvanor ;)
  Kramar och ha en bra dag <3

  SvaraRadera
 2. Ligger kvar, läääänge. Kollar mobilen, kanske Nyhetsmorgon, pratar med Dr Evil, klappar katter. Sen äter vi frukost i ett par timmar och framåt eftermiddagen är jag redo att möta världen:-) Älskart!

  SvaraRadera
 3. Ligger nästan inget alls. Har jag vaknat är jag för otålig för att ligga kvar. Men jag har inte mobilen bredvid sängen utan en trappa ner så det kanske beror på det...

  SvaraRadera
 4. I morse låg jag kvar och njöt ett ganska långt tag.... i alla fall till jag blev hungrig och ville ha frukost... =)

  Love U

  SvaraRadera
 5. Det beror ju på vad man vaknar av. Jag går nog upp för det är dottern som väcker oss och då går vi ner och och kollar tv en stund.
  När vi tycker det är dags så går vi upp och väcker mamma och så myser vi alla en stund innan vi går ner. Då kanske klockan är halv tio.

  Härliga helger :)

  SvaraRadera
 6. Inte så länge. För lördagarna betyder träning kl 10 för yngsta och vid samma tid har dottern samling eftersom hon oftast har match kl 11 på lördagarna. Men idag, söndag, gick vi och drog till kl 13 innan vi kom hemifrån:;)

  SvaraRadera
 7. Går upp direkt, oavsett vad klockan är, alla dagar i veckan. Har jag vaknat så är jag vaken och då går jag upp. Sen kan jag med god ro somna en timme på soffan lite senare på eftermiddagen, men mornarna är heliga! Älskar tidiga mornar, ju tidigare desto bättre :)

  Det blev ett långt utlägg om att kliva upp tidigt :)
  KRAM!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …