Fortsätt till huvudinnehåll

Så blev det!

Idag blev det klart, eller idag bestämde jag mig utan att ha fått klarhet ordentligt. 
Gällande jobbet som jag var på intervju om och där rektorn sa att jag hade gjort ett gott intryck, gick till någon annan. En som antingen var mer passande för jobbet eller som hade fler år i kommunen, oavsett vilket så är man en erfarenhet rikare att gå på såna här grejer. Jag har inte gjort det så ofta kan man väl lugnt säga. ;)
Men alltså jag har inte hört något från skolan utan fått ett sms från en vän som i sin tur känner hon som fick tjänsten.

Idag ringde jag iaf till Lina på Fornåsa och bekräftade att jag ville jobba hos henne.
50% till att börja med start på onsdag och då ska även schema och andra grejer fixas. Det ska bli skönt att komma igång, känns lite lustigt att fortfarande gå hemma liksom även om jag lätt hittar saker att göra. ;)
Idag damp det ner ett paket från bästa morbror, jag gillar såna här paket så ett enormt tack till dig och en stor puss på pannan. :)Kommentarer

 1. Det var inte meningen att du skulle ha det jobbet. Däremot blir det ju intressant om när du får beskedet om att jobbet gått till en annan. Skönt att du ändå har ett jobb att gå till, och efter vårt samtal sist misstänker jag att du ändå är rätt nöjd.
  Själv har jag arbetat min första dag idag och det har gått tokfort, varit superkul och speciellt kul att träffa alla kollegor igen.

  Love U

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nöjd och det här kommer att bli bra! :)

   Radera
 2. Skönt att veta vad det blir ändå. Men skitdåligt att de inte har hört av sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite lustigt är det ju att man inget hört. Jag har ringt själv men antingen tutar det upptaget eller så var hon inte anträffbar.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …