Häcken full...

Att bo på landet kan tyckas vara fridfullt och stilla men jag måste slå hål på den illusionen. Det är inte fridfullt och stilla, inte jämt iaf!
Igår var det kossor som var på rymmen och med en stor väg i anslutning till hagen kunde det resultera i katastrof. Ringa grannen som fick ringa bonden, dumt att vi inte har nr till dem själva!?!
Idag blev det en joggingtur i foppisar och tunika när fåren släppt ut sig själv från hagen och knallade omkring för att äta det gröna gräset på andra sidan. Ringa till kanalbolaget som fick ringa till ägarna men innan de kom fick jag agera fårfösare, nåt jag aldrig gjort förut. :)

Fåren har varit lösa tidigare och det sker framförallt när kräftfisket är igång. Folk går in i hagen och stänger inte efter sig ordentligt. Ett år hade vi fåren i trädgård så vi fick gå och plocka fårskit bra länge efteråt.
För nåt år sen var det hästar som var på rymmen och det är ju stora djur som inte direkt bara går fram till och tar tag i dem. Eller jag gör inte det iaf, man vet ju aldrig.

Så att det är stilla på landet är en illusion som inte alltid stämmer, okej?


Grillmiddagen som blev avbruten av fåren men det var fortfarande gott efter springturen. 

Kommentarer

  1. Hahaha....å jag som trodde du körde iväg puckade turister som trängde sig i på er tomt...

    Love you ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg