Fortsätt till huvudinnehåll

Att ta steget...

Nu tror jag att det är relativt klart, det stora beslut jag funderat på ett tag nu. Det gällde förstås jobb, att säga upp sig eller inte. Att gå från en fast anställning till något så osäkert som ett vikariat. Att ta chansen att komma in och i framtiden ha chansen att få "rätt" jobb...
Tiden på förskolan har varit rolig och jag ångrar inte den tiden men det är dags nu. Det är dags för mig att gå vidare och göra det jag är utbildad till. 

Jag har fått ett vikariat i höst, 50% men chansen till ytterligare 50% finns, annars går jag in i vikariepoolen. Det gäller fram till jul, med ev möjlighet till förlängning. Jag vet också att det kommer en vikarietjänst till jul som gäller minst ett år. 
Vi får se hur det blir, jag vet iaf att den 9/8 är första dagen på nya jobbet. :)


Kommentarer

 1. Grattis låter jättekul. hoppas det går bra :)

  // Eva

  SvaraRadera
 2. Vad spännande!
  Och bra att du vågar!

  SvaraRadera
 3. Kul! Klart man måste våga! Förskolan finns ju dessutom alltid kvar :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Det kommer bli skitbra!

  SvaraRadera
 5. Var blir det då? Blir du kvar i Klockrike eller hamnar du någonannanstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad det gäller hösten kommer jag vara i Fornåsa, inte så långt bort och efter jul får vi se. Det kan bli förlängt men jag vet också att ett vik blir ledigt runt jul. :)

   Radera
 6. Sara, jag gick från en fast tjänst på förskola till ett vikariat på min nuvarande skola. Fick fastanställning som förskollärare och nu har jag fast som grundskollärare... Så det blir bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet Elin men det är ju lite skrämmande ändå. ;) Men tack vare att jag fick chansen att få jobba i skolan nu under våren känner jag att det är det HÄR jag vill göra. Var länge fundersam på om jag ville jobba med barn överhuvudtaget.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …