Vilken snurrig dag!

Sovit dåligt, av och till hela natten. Varför? Inte en susning
Bilen startade inte i morse, till en början förstås. Fick igång den, gav mig iväg och halvvägs till jobbet upptäcker jag att de nationella prov, jag tog med mig hem i fredags och som skulle tas tillbaka idag, fortfarande ligger kvar hemma på vardagsrumsbordet.
Vända! Hem och plocka på mig grejerna och sen iväg igen.
Halvvägs kommer jag på att mobilen ligger kvar på toaletten! MORR!!! Skiter i det, skulle ju ändå sluta lite tidigare idag för att jag hade en klipptid. Bestämde mig för att passera hemma innan.

På jobbet, tar det lite easy eftersom jag inte börjar förrän 9. Varför har jag stressat kan man undra? Jo, för N som skulle göra N-provet idag skulle börja klocka 8.
Hur som haver, eftersom jag bara har 5 min till jobbet i bilen så kunde jag ge mig hemåt och hämta den förbenade luren. Varför kan man inte klara sig utan den?

In till stan och klippa mig, blev både slingor och kort i nacken, massage i hårbotten och en härlig stund för mig själv. Skönt! :)

 
Hem igen, snurra runt med mat och trix. Får sms om Jesus Christ Superstar, ska vi gå? Lokförarn vill inte gå, gillar inte Salo men jag har ju varit sjukt avis på alla som sett föreställningen i Sthlm och nu kommer de till Linköping. JOY!
 

Biljetter bokade och betalda! Ljuv musik! :) Den 15/2 (ja, jag vet Leila det är Isaks födelsedag och han fyller 13... ) kl 20 är jag på plats i Cloetta Center med anna med litet a och Sofia.
Nu sitter jag här, framför datorn och har rättat det sista provet och på onsdag är det gemensam rättning med de andra två skolorna.
Imorgon är jag på Hälla och gör... ja, det vet jag inte än!Ladidi, ladida liksom!

körde på ett rosa-tema idag :)

Kommentarer

 1. Haha, snurrig dag! Men rolig! Kram

  SvaraRadera
 2. Snurrig dag men åh så roligt att se Jesus med Salo! Jag såg det ju i Stockholm och älskade den! Åh jag är inte vidare förtjust i Salo!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är Isaks födelsedag.....men han fyller faktiskt 14 år då..... ;)
  Snurrig värre!

  Love U

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha!! Ja, det är det ju!!
   Som sagt, snurrigaste måndagen i mannaminne!! ;)

   Radera
 4. Vad kul att du ska se JCS, men var beredd på att även om Salo är dragplåstret så är han inte huvudperson. Det är Judas föreställning och den är fantastiskt bra!

  Hoppas att du fått sova i natt och att denna dagen blir mindre snurrig ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli riktigt skoj! Har velat se den på Cirkus men det har inte blivit av så nu när den kommer till Lkpg var jag tvungen. ;)
   Däremot är det en annan som spelar Judas, Peter Johansson (östgötasonen) men jag tror det blir bra iaf!! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg